så Palmetto bivirkninger

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-08
Saw Palmetto er en mye brukt urt som kommer fra bær av så Palmetto anlegget. Anlegget er en liten palme som vokser i det sørøstlige USA. Denne urten brukes til å produsere et kosttilskudd som brukes til å behandle symptomer på en forstørret prostata, som typisk rammer menn som opplever økt nighttime vannlating og redusert urin flyt. Saw Palmetto har også blitt brukt til å behandle mageproblemer, blære irritasjon og bronkitt

Du trenger:.
Gym medlemskap.
En barnevogn.

Gastrointestinal-relaterte effekter

Noen forbrukere av så Palmetto har opplevd bivirkninger relatert til mage-systemet. Ifølge drugs. com, har noen brukere rapportert blodige, tjæreaktig eller sort avføring når du bruker dette kosttilskuddet. Clay-farget avføring har også forekommet i noen tilfeller. I tillegg ble noen mennesker kvalm eller utviklet diar¨¦ eller forstoppelse mens du bruker denne urten. Magesmerter er også en mulig forekomst.

Nervous-System-relaterte effekter

Nevrologiske-system-relaterte bivirkninger har forekommet hos noen brukere av så Palmetto. Ifølge drugs. com, har noen personer klaget over besvimer etter å ha tatt denne herbal supplement, samt uforklarlig svakhet, hodepine, dizzyness, søvnproblemer og depresjon.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker har klaget på å ha en allergisk reaksjon etter at de svelget så Palmetto. Ifølge drugs. com, har noen brukere lidd av elveblest på huden og hevelse i ansiktet og har hatt problemer med å puste etter bruk av dette kosttilskuddet. I tillegg har noen klaget over lider av en hoven tunge og hals.

andre effekter

I følge drugs. com, så andre Palmetto brukere har klaget på hevelse eller smerter i brystene eller testiklene, samt langsom, rask eller ujevne hjerteslag. I tillegg har noen rapportert kløe, brystsmerter, tap av appetitt, lett blødning eller blåmerker, gulfarging av øyne og hud, muskelsmerter, dårlig ånde og redusert interesse for seksuell aktivitet.

Forholdsregler

Ifølge narkotika . com, kan denne urten være skadelig for fosteret, og bør ikke brukes av gravide kvinner, samt personer med en blødning eller blod-koagulering lidelse eller et aktivt blødende magesår. Pasienter med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt bør også unngå denne urten. Pasienter med leversykdom, hjerteproblemer eller astma bør diskutere dette urt med en lege før du begynner å bruke det.


Previous:nothing Next:sukkerfri godteri ingredienser

Relaterte artikler


 • hvor å miste 27 pounds i 30 dager på dr oz sine mirakel kosthold
 • raskt vekttap kroppen rens
 • malte linfrø for å miste vekt
 • syrlig diett plan
 • sosial støtte og vekttap
 • hva er riktig kolesterolnivået?
 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
 • kosthold for betennelse
 • dietter for tynne barn
 • mat som er lav i vitamin K
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com