tenåring bestemte karbohydrat diett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-12-20
I en tid da kroppen sin mest trenger et bredt spekter av næringsstoffer, mange ungdomsskolen og videregående skole elever livnærer på fast food, brus og en og annen eple, men en studie av Centers for Disease Control and Prevention viste at mer enn 40 prosent av tenåringer innrømme å være på diett. Med populariteten av lav-karbohydrat dietter-og tendensen til carb-lastet spise for de fleste tenåringer-mange foreldre lurer på om dette er et sunt alternativ for sine barn

Du trenger:.
Hjertelig suppe.
Whey protein pulver.
Yoghurt.
Frossen frukt.

lav-karbohydrat dietter

Pakket i en rekke forskjellige måter av helsepersonell, forfattere og kosthold gurus, low-carb diett planer varierer dramatisk. Noen bare begrense eller eliminere behandlet karbohydrater som hvitt mel, hvit pasta og hvit ris. Andre foreslår at du spiser ikke karbohydrater i det hele tatt, og få alle dine fiber fra frukt og grønnsaker.

Teen versjon

Å begrense karbohydrat inntaket for tenåringen din bør gjøres med forsiktighet, ifølge de fleste medisinske eksperter. Ikke bare kan det være vanskelig å opprettholde-og derfor lett å gli tilbake til dårlige vaner-men aktive, vokser organer avhengig av energi karbohydrater gir. Redusere eller eliminere feil karbohydrater kan føre til tretthet, irritabilitet og til og med kvalme.

"Good" vs "Bad" Karbohydrater

Den gjennomsnittlig tenåring bruker vesentlig mer "dårlige" karbohydrater (de består av tomme kalorier med liten eller ingen ernæringsmessig verdi) enn "gode" karbohydrater (de høye i fiber og med mer hele korn), ifølge womenshealthcaretopics. com. Introdusere dem til et balansert kosthold, med flere "gode" karbohydrater vil nok gjøre hva dere begge søker-en sunnere, lykkeligere teen (målet ditt) som ikke har å bekymre deg om hans eller hennes vekt (barnets mål). Faktisk, en studie publisert i Clinical Psychiatry Nyheter (juni 2004) uttalte at rett og slett får disse dårlige karbohydrater uten å telle kalorier førte til lavere blodsukker i tenårene Testpersonene, samt i dramatiske vekttap.

Basic Ingredienser

Uansett hva din alder eller vekt, et sunt kosthold bør bestå av følgende elementer (servering størrelse vil avhenge av din alder og vekt, eller vekttap mål). Som en generell tommelfingerregel bør plate være 1 /2 frukt og grønnsaker, 1 /4 korn /stivelse og 1 /4 protein

Frukt og grønnsaker:. Alle har behov for minst fem porsjoner om dagen av fersk, frossen, hermetisk eller tørket frukt og grønnsaker

Korn /stivelse. Noen form bør inkluderes i hvert måltid, enten gjennom brød, poteter, korn, pasta eller andre korn. "Bad" karbohydrater inkluderer alt som er laget med hvitt mel eller behandlet sukker. Jo høyere fiberinnhold, desto bedre, slik at hele korn og Brans er best (tror havre, fullkorn pasta og brød, og brun ris).

Dairy: Prøv å inkludere 03:58 porsjoner en dag med lettmelk, ost eller yoghurt. Dette er spesielt viktig for tenåringsjenter, men noen går gjennom den dramatiske veksten som tenåringer erfaring bør være forbruker tilstrekkelige mengder kalsium-rik mat

Protein:. Ledig fra kjøtt, fjærkre, egg, nøtter og til og med noen vegetabilske produkter (soya eller andre bønner, for eksempel), gir protein muskelbyggende energi og bør spises regelmessig, men med måte å minimere fettinntak.

Sukker og fett: Naturlig sukker fra frukt og grønnsaker er best, og kroppen trenger litt fett daglig for å fungere på sitt beste. Fett hentet fra oliven er de mest næringsrike, som er nut-oljer. De fleste kokebøker gir en oversikt over hvor fett og oljer til bruk for ulike typer matlaging og baking. Men, bare spise et sunt, balansert kosthold, unngå overflødig stekt mat og fet kjøtt, vil gi den nødvendige fett for de fleste individer.


Previous:nothing Next:fordeler og skadevirkninger av soya

Relaterte artikler


 • kosthold og tinnitus
 • 1000-1200 kaloriinntak
 • ernæring for insulin resistens
 • granatepler fordeler
 • guarana seed extract bruker
 • vekttap for tenåringsjenter
 • typisk carb diett
 • stillesittende vekttap
 • infertilitet vitaminer for menn
 • ernæring i hjortekjøtt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com