vekttap fra The South Beach Diet

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-12-16
Opprettet i 2003 av kardiolog Arthur Agatston, hensikt i South Beach dietten for å hjelpe dieters miste vekt og ivareta deres helse. Det er ofte forvekslet med lav-karbohydrat diett planer som Atkins eller Zone dietten, men en viss mengde karbohydrater er tillatt på South Beach dietten, om enn i små mengder. Ifølge Dr. Agatston, gjør South Beach dietten er kombinasjon av "riktig" fett og "riktige" karbohydrater det et sunt kosthold livslang for mange enkeltpersoner

Mat Anbefalinger

I den første fasen av South Beach Diet, må du slutte å spise mest karbohydrater mat. Gjennom de to første ukene av denne dietten planen, maksimere vekttap ved å spise sjømat, kjøtt, ost, grønnsaker, nøtter, egg og sunne oljer. Brød er strengt off-limits som er frukt, pasta, poteter, ris, søtsaker, alkohol og bakt mat. Etter de første to ukene, langsomt introdusere noen av de forbudte matvarer, inkludert en moderat mengde av noen karbohydrater. Du vil bo i denne fasen til du har mistet ønsket mengde vekt. Etter din ideelle vekttap er oppnådd, vil du begynne vedlikeholdsfasen av dietten der du spiser normal mat under forsøket på å holde inntaket av karbohydrater under 28%.

Weight Loss Forventningene

Den innledende fasen av South Beach Diet er streng, og hvis du følger den nøye, kan du forvente å tape åtte til 13 pounds i de to første ukene av kosthold og en annen til to pounds en uke etter det til du når ditt mål vekt og begynne vedlikehold fase. The Mayo Clinic rapporterer at de fleste ernæringsfysiologer og dietitians anbefale mister folk en til to pounds en uke for sikker langvarig vekttap.

Anbefalt Øvinger

Regelmessig fysisk trening var ikke en del av den opprinnelige South Beach diett anbefalinger, men planen har utviklet seg siden 2003, og Dr. Agatston nå anbefaler 20 minutter å gå på daglig basis for å hjelpe jumpstart stoffskiftet. Det amerikanske Department of Health and Human Services råder voksne å trene i minst 30 minutter om dagen for å gå ned i vekt og redusere risikoen for å utvikle en rekke sykdommer som hjerte-karsykdommer og visse kreftformer.

Helserisiko

Du bør alltid konsultere legen din før du begynner noen form for vekttap diett. Selv om ingen studier indikerer noen form for alvorlige problemer med personer som følger South Beach dietten på lang sikt, er dietten for nye for medisinske forskere for fullt vite hvilke effekter det kan ha på din generelle helse. Legen er den eneste personen som kan hjelpe deg å avgjøre om en diett er riktig for deg og som kan hjelpe overvåke vekttap for å sikre at det er sunt.

Opprettholde vekttap

Hvis du ønsker å opprettholde vekttap , må du fortsette å spise moderate porsjoner av sunn mat og delta i regelmessig fysisk trening. Hvis du har funnet ut at kroppen responderte godt på den modifiserte lav-karbohydrat regimet til South Beach dietten, vil du kanskje fortsette å overvåke inntaket av karbohydrater, særlig raffinert hvitt mel og bearbeidet mat.


Previous:nothing Next:kosthold for makuladegenerasjon

Relaterte artikler


 • matvarer for å øke HDL
 • vegansk rens
 • kan du ta for mange probiotika?
 • lavt kolesterol diett planer
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
 • Slik jumpstart kosthold
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • digestive fordelene med yoghurt
 • sunne lunsjer i skolen
 • kolesterol diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com