vekttap med Braggs eple cider eddik

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-25
Braggs Apple Cider eddik (ACV) er den ledende merkevare av organisk ACV. Det er mange påstander som ACV kan hjelpe deg å miste vekt. Her er informasjon om ACV, og hva dens talsmenn hevder om sin vekt-tap fordeler, så vel som informasjon fra en motstander som hevder det er all hype

Stimulerer Fordøyelse

Apple cider eddik hjelper til å stimulere fordøyelsen og reduserer tiden som fett forblir i fordøyelseskanalen. Jo lenger fettet forblir der, absorberer mer fett på kroppen

forbedrer kroppens bruk av jern

I følge "Apple Cider Eddik, 52dre Edition: Miracle Health System,". Eddiksyre funnet i ACV hjelper frigjøre jernet fra maten du spiser og "gjør det tilgjengelig å være en byggekloss for oksygen-bærer hemoglobin og og oksygen-tiltrekke myoglobin. " I grunnleggende begreper, jo mer jern som absorberes, blir mer oksygen brukte mer vekt som er tapt.

Reduserer Fat Innskudd

Kevin Trudeau, forfatter av "The Weight Loss Cure de ikke ønsker du å vite om, hevder eple cider eddik i sin organiske rå form har "nesten mirakuløse helse forsterke effektene" og hjelper "redusere fettlagre i kroppen. "

Renser kroppen

ACV er påstått å være en naturlig forekommende antibiotika og antiseptisk som bekjemper bakterier og bakterier. En kropp fri for bakterier, og bakterier er en sterkere kropp som bekjemper sykdommen lettere. Selv Julius Cæsar's hær ble sies å ha drukket det å holde seg i form.

Kritikk

Dr. Andrew Weil, en ekspert på naturlig helse og velvære, sier, "det er absolutt ingen vitenskapelige bevis som viser at ACV kan hjelpe til med vekttap eller at det inneholder noen magiske ingredienser som hjelper deg til å kaste pounds. "Han sier at hvis du er seriøs om å miste vekt, glem ACV og fokus på innsats og engasjement -. Spise mindre og trene mer

Braggs ACV Cocktail

2 ss Braggs Apple Cider eddik (eller annen eple. cider eddik som er rå og organisk)
Vann (mengde avhengig fortynning du ønsker)
søtningsmiddel hvis du trenger det (Stevia-bra for diabetikere, økologisk honning, 100 prosent lønnesirup eller melasse)

Mix og drikke. For best resultat, foreslår Bragg drikke det to ganger om dagen for mykere hud, økt energi og færre muskel-og leddsmerter fra trening.


Previous:nothing Next:egenskaper av fruktose

Relaterte artikler


 • hvordan kosthold uten egentlig slanking
 • vekttap med ephedra
 • sakkarin effekter
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • næringsstoffer i havsalt
 • ekstrem slanking metoder
 • trygge måter å få vekt for tenåringer
 • fordøyelsessystemet rensing
 • ernæring for intens trening
 • vekttap og vann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com