vekttap og mosjon

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-12-12
Vekt tap og trening går hånd i hånd. Det amerikanske National Library of Medicine sier vellykket vektreduksjon inkluderer en balanse diett sammen med trening. Kroppen trenger trening til å bruke kalorier tatt inn via kosten. Vekt tap og trening også hjelpe deg å redusere sjansene for å utvikle helseproblemer som diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom

Fysisk aktivitet

Du trenger å gjøre noen form for aerobic trening minst fem ganger i uken i 30 til 60 minutter om dagen for effektivt vekttap. The Mayo Clinic ansatte sier moderat trening består av å øke pulsen til det punktet hvor du jobber opp en god svette. Fysisk aktivitet hjelper deg å forbrenne kalorier fra det daglige kostholdet. Hvis du er ny til å trene, prøve aktiviteter som gange, sykling, vann aerobic eller lav innvirkning aerobic. Som din kondisjon forbedres, øke intensiteten på treningsøktene dine.

Styrketrening

Styrke trening er en viktig del av et vekttap og mosjon program fordi det hjelper deg å forbrenne kroppsfett, økt muskelmasse og rev opp fett-brenning motorer. The Mayo Clinic sier fordelene ved å legge styrketrening til din fitness rutine inkluderer økt bentetthet, vektkontroll, balanse og fleksibilitet vedlikehold, økt utholdenhet, og en reduksjon av kroniske tilstander som leddgikt, ryggsmerter, depresjon, diabetes og osteoporose. Gjør styrketrening to-tre ganger i uken, ved hjelp av din egen kroppsvekt, frie vekter vekt maskiner eller motstand band.

Intervalltrening

Intervalltrening er en trening rutine som veksler utbrudd av intens aktivitet med lettere aktivitet. Legge korte støt med jogging i din walking rutine er et eksempel på intervalltrening. Intervalltrening aerobic rutiner alternativ å marsjere på plass for å korte 30-til 60-sekunders jogs på plass. The Mayo Clinic personalet sier du miste vekt fordi, med intervall trening, du forbrenner mer kalorier, forbedre aerob kapasitet og redusere trening kjedsomhet. Lag en eller to av dine ukentlige aerobic rutiner et intervall trening trening.

Motivasjon

Vekttap og mosjon programmer er vanskelig å holde seg til, spesielt når du begynner en rutine. Å bli motivert, sette en ukentlig eller månedlig mål, start sakte og ikke tvinge et program. Finn en rekke øvelser som du liker å gjøre, skrive ned trening og vekt miste resultater, spør en venn til å bli med deg, legge aktiviteter i det daglige liv og bære en pedometer å sikre at du får din 10000 skritt. Hvis du slip opp på trening eller kosthold, ikke la det sidesteg deg fra dine mål.

Diet

Kosthold er en viktig del av vekttap og treningsprogram. Det amerikanske National Library of Medicine anbefaler at du unngår kjepphest dietter og spise en balansert diett på ca 1500 kalorier om dagen. Unngå junk mat og sukkerholdige drikker, ettersom de vil negere din vekttap og mosjon innsats.


Previous:nothing Next:iodoral skjoldbruskkjertelen svulster

Relaterte artikler


 • pedagogisk informasjon om Lactobacillus acidophilus
 • om kreft forebygging med IP6
 • hvordan du velger den beste nøtter for fiber eller smaken og den generelle helsen fordeler
 • hjertet sunt fett
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • vekttap programmer for kvinner
 • fare for relacore
 • psyllium husk ernæring
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • kalorier vs fett gram
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com