vil sink hjelpe med interne kroppslukt?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-12-05
Kroppslukt er et tegn på dårlig helse og hygiene. Du frastøte venner, familie og kollegaer fordi du lukter. Lukt er også ofte flaut og gjør en person ensom og tilbaketrukket. Supermarkeder og apoteker er lastet med parfyme og deodoranter å bekjempe bakteriene som forårsaker lukten eksternt. Men hva om interne kroppslukt? Kosttilskudd som sink, hjelp til å takle lukten som oppstår på grunn av interne feil i kroppen

Årsaker til kroppslukt

Kroppen frigjør avfallsstoffer gjennom huden. Bakterier vokser på disse giftstoffene og formere seg i svette og fører til stygg lukt. Nedsatt funksjon av indre organer som nyre, lever, dårlig avføring også opprette kroppslukt. Stygg lukt er også dannet av ammoniakk og sulfider som genereres i tarmen med inntak av mat. De fleste giftstoffer får utskilles, men noen blir absorbert og blir overført til blodet. Disse giftstoffene hoper seg opp inne i kroppen, og ut er gjennom huden.

Sink i Diet

For å unngå intern kroppslukt, hjelper en sunt kosthold i fordøyelse, fjerner nyrene og også sikrer avgiftning. Mineraler som sink hjelper å metabolsk fjerne avfall som fører til lukt på grunn av oppbevaring av interne giftstoffer i kroppen.

Sink som Antiseptisk

Zinc bidrar til å opprettholde en optimal immunforsvar. I løpet av det 18. århundre, kirurger brukte den som en antiseptisk og antibiotika, for sin støtte i rask kropp healing og reparasjon. Dermed hjelper i kampen mot lukt på grunn av sopp-infeksjoner på huden.

Sink og ekstern Bakterier

Sink er en naturlig antibakteriell og antiviral element, finnes i alle kroppsvæsker. Når vi svetter, utgivelser kroppen store mengder sink med giftstoffer, som er antibakteriell, kjemper med bakterier og reduserer kroppslukt.

Dosering

Morton Scribner, MD, en hudlege i Arcadia, California, sier, "Noen mennesker opplever at kroppen lukt problemer kan avhjelpes ved å forbruke mer sink. "Han foreslår at du øke inntaket med et daglig tilskudd på 25 til 50 milligram av sink.

Matvarer rike på sink

Kroppen inneholder ca 2 til 3 g sink. Siden sink ikke blir lagret i kroppen, en regelmessig inntak av sink i kosten er viktig. Så det er gunstig å spise sink-rik mat som østers, magert kjøtt, kongekrabbe og hvetekim.

Advarsel

Sink hvis konsumert i overkant fører til redusert HDL (gode) kolesterol, hvite blodceller og kobber. Det kan også forårsake gastrointestinale problemer.


Previous:nothing Next:hvordan brenne fett uten trening

Relaterte artikler


 • high-alkaliske lav syre kosthold
 • diett plan typer
 • den beste maten for menns helse
 • betydningen av glukose
 • hvordan du behandler lavt blodsukker (hypoglykemi)
 • detox før slanking for kvinner
 • Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner
 • Guarana farer
 • hva er konsekvensene av en diett med ikke nok fett?
 • begrenset calorie dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com