vitaminer og post-øvelsen utvinning

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-12-05
Energi lagres i form av glykogen i musklene og leveren. Idrettsutøvere kan maksimere deres ernæringsmessige butikker ved å forbruke post-utvinning mat og væske innen tretti minutter av deres virksomhet. Dette er når blodstrømmen og fordøyelsesenzymer er på topp. Forskning har vist at en 4:01 ratio av karbohydrater til protein optimaliserer glykogen lagring og tilrettelegger for reparasjon av skadet muskelvev. Mens mindre er kjent om fordelene med vitaminer innlegget utvinning, er forskning i gang

B-vitaminer

B-vitaminer fungerer ved energiproduksjon, etablering av røde blod celler og vev reparasjon. I oktober 2006, International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism, fant forskerne ved navnene på Woolf og Manore ved Arizona State University at trening kan øke behovet for noen B vitaminer forbi to ganger gjeldende anbefalinger. Imidlertid er disse behovene lett møttes gjennom en idrettsutøver økt forbruk av korn til drivstoff sine aktiviteter.

Vitamin D

Vitamin D er nødvendig for kalsium absorpsjon og regulering av fosfor nivåer. Alle tre næringsstoffer er avgjørende i friske bein dannelse og vedlikehold. Det er betydelig bekymring for at dagens Vitamin D-anbefalinger på 200 internasjonale enheter (IE) for alderen 19-49 er utilstrekkelig. Idrettsutøvere som lever i nordlige klima og de som primært praksis innendørs er i fare for vitamin D-mangel. Gode kilder til vitamin D er laks, tunfisk og makrell, befestet fettfattig melk, melkeprodukter og korn.

Antioksidanter

Antioksidanter omfatte vitamin C og E. Utholdenhetsutøvere kan ha nytte av en ekstra 100 til 1000 mg vitamin C daglig i henhold til stillingen uttalelse publisert av American Dietetic Association og American College of Sports Medicine. Mat rik på vitamin C inkluderer appelsiner, jordbær, honningmelon, paprika, brokkoli og tomater. Vitamin E er verdi i å redusere betennelser og stølhet under utvinning er fortsatt under etterforskning. Vitamin E er et fettløselig vitamin, og kan ha toksiske effekter når konsumert i overkant.

Hjem tiltak

Mens innlegget utvinning drinker, barer og geleer er tilgjengelig, har to hjem rettsmidler også vært forsket mye på, og inkluderer mange av de næringsstoffer nevnt ovenfor. I 202C mai Journal of International Society for Sports Nutrition publisert forskning ledet av Dr. Kramer ved University of Texas som viste at muskel glykogen og protein syntese med fullkorn frokostblanding og fettfattig melk var like bra som en idrett drink. En annen fersk studie utført av forskere fra James Madison University, presenterte i 2009 American College of Sports Medicine's årlige konferanse viste ingen forskjell mellom lav-fett sjokolademelk og idrett drinker ved sammenligning stølhet, mental eller fysisk utmattelse.

Food Guide Pyramid

Idrettsutøvere som følger mat guide pyramide og forbruke to kopper frukt og 2 ½ kopper grønnsaker daglig bør være i stand til å innhente og tilstrekkelig tilførsel av vitaminer gjennom vanlig kosthold. Hvis en vitamin mineraltilskudd er ønsket som ekstra forsikring, må en utøver til å velge en som ikke gir mer enn 100% av den daglige verdien (DV). Dette kombinert med peroralt inntak bør møte den økte ernæringsmessige behov innlegget øvelsen utvinning. Et glass sjokolademelk og en skål med frokostblanding ville ikke skade heller.


Previous:nothing Next:vil sink hjelpe med interne kroppslukt?

Relaterte artikler


 • sunne måter å få vekt
 • hva som forårsaker svært høye jern nivåer?
 • klar væske kosthold retningslinjer
 • informasjon om resveratrol
 • om sambu hyllebær rens
 • mat å senke kolesterolnivået
 • hvor mye protein bør vi spise?
 • er soyaprodukter dårlig for hjertet?
 • Intralipid bivirkninger
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com