21 dagers rensing kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-17
De 21 Day Cleansing Diet også er kjent som Quantum Wellness Cleanse, skapt av helse og velvære ekspert Kathy Freston. Dette renser fikk mainstream oppmerksomhet når Oprah Winfrey sluttet vegan avgiftning programmet. The Quantum Wellness rens gjør at du kan overgå ønsker av mat og fokusere utelukkende på behovene

Renset

De 21 Day Rens fokuserer på sunn, sunn mat og eliminerer fem basismatvarer fra kostholdet. For tre uker, er du til å gi opp alkohol, sukker, gluten, koffein og animalske produkter. Freston understreker bevisste spise, være helt klar over hva som går inn i kroppen, hvor den kommer fra og hvorfor vi bruker det. I en artikkel i The Huffington Post, Freston sier, "Sitting ned for å spise er en grunnleggende del av hver dag og hva vi velger å sette på vår tallerken har konsekvenser ikke bare for vår fysiske velvære, men også for vårt åndelige velvære . "

Fordeler

Den iboende og åpenbare fordeler med rens er å rense kroppen for giftstoffer som bygger opp på grunn av dårlige vaner, dårlig spising og forurensende stoffer i miljøet. Ettersom disse giftstoffene bygge opp, den energien som kreves til naturlig fordrive dem tar det toll på kroppen, mens en avgiftning program gjør det enklere å utvise prosessen. Freston forklarer fordelene: "The rense leverer en ny start Det er som en ferie, til en benådning fra våre gamle og slitne måter . . . en mulighet kick starte et momentum av bevissthet og healing. . "

Foods

Doctor Benjamin Kim av DrBenKim. com lister opp noen av de beste naturlige maten for rensing prosessen. Disse matvarer inneholder: salat, avokado, tomater, agurk, selleri, gulrøtter, løk, mais, søtpoteter, Butternut squash, vannmelon, honningdugg, honningmelon, pærer, epler, bananer, mango, rødbeter, paprika, brokkoli, blomkål, kål, asparges, papaya, fersken, plommer, nektariner, druer, kokos, appelsiner, grapefrukt, blåbær, bringebær og bjørnebær.

Eksempel Måltider

Oprah. com lister et typisk daglig måltid plan for rens:

Frokost
Glutenfri toast med naturlig peanøttsmør eller mandel smør og te

Lunsj
Quinoa med tofu og grønnsaker stir-fry
Salat med ferske grønnsaker

Snack
Soya yoghurt med blåbær og mandler

Middag
Soya burger
Salat med avocado
linsesuppe

Advarsler

Det er best å sakte lette din vei inn i rens. Uken før du starter rense, sakte Ween deg av koffein, sukker og alkohol. En brå endring i kostholdet kan føre til ekstrem irritabilitet, oppkast og tretthet. Konsultere legen din før du starter rensing program for å sikre at det er trygt for dine spesielle behov og livsstil.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige verdien av et portabella sopp

Relaterte artikler


 • spise fett for å gå ned i vekt
 • Pinto bønner ernæring
 • tarmhelse kosthold
 • raskeste måten å miste vekt på en uke
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • naturlige diett narkotika
 • hva er purin mat?
 • anti-inflammatorisk vs inflammatoriske matvarer
 • Prosessen med aseptisk emballasje
 • kitosan historie
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com