Chlorella fordeler

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-07
Chlorella er et populært kosttilskudd i Japan. Chlorella har vært brukt behandle kreft, og for å beskytte kroppen etter kreft stråling behandlinger, sier HerbWisdom. com. Chlorella har også blitt brukt til å behandle magesår, kolitt, diverticulosis, hypertensjon, astma, forstoppelse og fibromyalgi. Den inneholder protein, aminosyrer, og ulike vitaminer og mineraler som kan øke immunsystem

Fakta

Chlorella, identifisert. av dens vitenskapelige navn chlorella pyrenoidosa og chlorella vulgaris, er også kjent under sitt vanlige navn Søn Chlorella og grønne alger. Ifølge American Cancer Society, er Chlorella mye brukt i Japan for en rekke helseproblemer, men medisinsk forskning ikke bekrefter chlorella effektivitet i behandling av alle menneskelige sykdommer eller kreft. Ifølge HerbWisdom. com, "Chlorella dukket over 2 milliarder år siden, og var den første form for et anlegg med en godt definert kjerne. "

Fordeler

støttespillere hevder chlorella kosttilskudd øker albumin i kroppen. Albumin er et protein som kan være beskyttende mot kreft, diabetes, leddgikt, sier AIDS, pankreatitt, skrumplever, hepatitt, anemi og multippel sklerose, ACS. Chlorella kan også drepe bakterie-og virusinfeksjoner, styrke immunforsvaret, lavere blodtrykk og kolesterolnivå, og helbrede Crohns sykdom, samt rense leveren, blodet og fordøyelsessystemet. Denne alger inneholder store mengder vitamin C, K og B-kompleks og andre antioksidanter og næringsstoffer.

Dosering

tabletter, flytende ekstrakter og pulver av chlorella er tilgjengelig. 2-3 gram er anbefalt av herbalists, med høyere doser tatt for avrusning. 10-15 gram, eller 2 til 3 ts, er tatt av noen mennesker for maksimale resultater. Selv Chlorella kan tas alene, kan pulverisert form blandes med mel når du baker.

Identification

Chlorella er en encellet ferskvann grønne alger som inneholder store mengder av klorofyll. Det ble oppdaget i slutten av det 19. århundre på grunn av sin mikroskopiske størrelse. Chlorella multipler på en utrolig hastighet når den er dyrket i sterkt sollys, rent vann og ren luft, sier Tuberose. com.

Advarsler

Det amerikanske FDA har advart minst en hjemmeside for å slutte å lage ubevist påstander om chlorella sine fordeler, fastslår ACS. Videre studier er nødvendig for å bekrefte fordeler for mennesker. Slutte å ta hvis utslett, elveblest eller andre allergiske reaksjoner utvikle og kontakt lege umiddelbart. Snakk med legen din for å unngå eventuelle negative legemiddelinteraksjoner. Ingen studier er utført for å bestemme hvilke bivirkninger kan forekomme ved bruk av chlorella. Må ikke brukes hvis du er gravid eller ammer. Bruk med tilsyn av lege dersom du bruker blodfortynnende.


Previous:nothing Next:kosthold for å vokse høyere

Relaterte artikler


 • salba fordeler
 • begrenset calorie dietter
 • adzukibønnerisottoen og vekttap
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • forebygge kreft med mat
 • lav GI matvarer for barn
 • raskt vekttap med frukt
 • 800 calorie diett plan
 • apple detox
 • informasjon om mat som flushes fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com