arginin bivirkninger

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-19
Arginin er en aminosyre i kroppen som spiller en rolle celle i divisjonen, i fjerning av ammoniakk fra kroppen, og i økningen av veksthormoner. Arginin stimulerer også handlingen av nitrogenoksid. Nitrogenoksid slapper av blodårene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen, støtter hjerte helse og reduserer kolesterol. Når nivået på Arginin er lav, kan et supplement bli nødvendig

Funksjon

Arginin er en aminosyre som er lett tilgjengelig fra matvarer som peanøtter, valnøtter, solsikkefrø, rosiner, korn, meieriprodukter og kylling. Arginin er brukt som et veksthormon, en behandling for erektil dysfunksjon, og for å styrke og toning av muskler. Det er også brukt til å forbedre kardiovaskulære tilstander som hjertesvikt og slag. Arginin er tilgjengelig i tablett, kapsel eller intravenøs former.

Side Effects

Arginine bivirkninger er hodepine, kvalme og oppkast, magekramper og diaré. Astmasyke kan oppleve at symptomene blir verre når du tar Arginin. Kontakt lege dersom noen av disse symptomene oppstår.

Other Side Effects

Andre bivirkninger kan være lavt blodtrykk og ubalanse i elektrolyttene som, høy kalium, høyt blod urea, høye klorid, og lav natrium og fosfat. I tillegg kan det være lave ryggsmerter, nummenhet og restless leg syndrom (bena føles ubehagelig, nervøs og smertefulle). Oppsøk lege dersom du opplever noen av disse symptomene.

Ytterligere bivirkninger

Hvis du tar en blodet tynnere eller har en blødning lidelse, konsultere legen din før du tar Arginin som kan ha en økt risiko for blødning. Diabetikere som tar Arginine må overvåke deres blod sukker nivåer nøye fordi Arginine kan øke blod sukker nivåer. Det kan også øke produksjonen av magesyre, noe som resulterer i økte symptomer på halsbrann og magesår.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon kan en alvorlig medisinsk nødstilfelle. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer et utslett eller elveblest med kløe. Andre symptomer er hevelse i ansikt, munn, tunge eller hals ledsaget av pustevansker. Søk øyeblikkelig nødhjelp dersom du opplever noen av disse symptomene.

Advarsel

Diskuter din medisinske historie med legen din, inkludert alle medisiner, urte produkter eller over-the-counter medisiner du tar. Arginin er kontraindisert hos personer med en historie med nyresykdom, hjerteinfarkt, genital herpes, eller kvinner som er gravide eller ammer.


Previous:nothing Next:kosthold retningslinjer

Relaterte artikler


 • soya farer
 • South Beach Diet helserisiko
 • hvordan du spiser sunt midnatt snacks
 • matvarer for sunn fordøyelse
 • muskel builder kosthold
 • mat som inneholder Lactobacillus acidophilus
 • matvarer for å unngå for intestinal gjær infeksjon
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • de beste kildene for absorberbare kalsium
 • informasjon om dyr STAK supplement
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com