effekten av rødvin på blodsukkeret

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-08
Holde kroppens blod sukker på et normalt nivå med få pigger er en stor utfordring for diabetikere. The University of Massachusetts Amherst i gjennomført en studie i 2008 for å se hvilken rolle rødvin kan spille i kosten for type II diabetikere. Resultatene av studien viste at det å drikke rødvin eller kaffe med et måltid, kan bidra til å lindre den kraftige økningen i blodsukkeret som normalt følger

Blood Sugar

De fleste matvarer som inneholder karbohydrater eller naturlig sukker vil bli til blodsukker, eller blodsukker, når de skriver vårt fordøyelsessystem. Blodsukker spiller en viktig rolle i produksjonen av kroppens energi og næring til hjernen.

Våre bukspyttkjertelen kontinuerlig overvåker nivået av glukose i blodet vårt og produserer insulin for å motvirke eventuelle overskytende blod sukker. En Type II diabetes er i stand til å skikkelig forbrenne sukker som de ingest, gjør glukose i blodet mer insulin-resistente. Dette gjør at blodet sukker nivåer som er høyere enn normalt.

Antioksidanter

Rødvin inneholder et bestemt antioksidant som kalles polyfenoler. Antioksidanter er stoffer som kan hindre eller reparere skader på kroppens celler. Polyfenoler finnes i planter, med den høyeste konsentrasjonen funnet i huden på noen frukter. Andre kilder til polyfenoler inkluderer bær, te, øl, olivenolje, sjokolade og kaffe samt noen nøtter, frukt og grønnsaker.

Forskere ved University of California, Los Angeles (UCLA) har også identifisert polyphenolics som potensiell behandling for kreft i bukspyttkjertelen, som er den femte største årsaken til kreft-relaterte dødsfall i USA.

Funksjon

Fordi Type II diabetikere ikke får skikkelig behandle deres blod sukker, har de en tendens til å ha ekstremt høye toppene i glukose sine umiddelbart etter et måltid. Kalidas Shetty, som forsker på Universitetet i Massachusetts studien, sier at polyfenoler i rødvin ble påvist å «bremse passasjen av glukose gjennom tynntarmen og til slutt inn i blodet og forhindre dette spike, som er et viktig steg i å håndtere denne sykdom. "

Den antioksidanter spesifikt mot et enzym som kalles alfa-glukosidase som er ansvarlig for å utløse opptaket av glukose inn i vår lille tarmen.

Helse Fordeler

Et normalt blodsukker serien er 70 mg /dl til 120 mg /dl (milligram av blod sukker til desiliter blod). Gjentatt toppene i blodsukkeret over en lengre periode kan forårsake store skader på kroppen din. Det kan hindre hjernens funksjoner og forårsake alvorlig høyt blodtrykk, sirkulasjons, hjerte, nyre og synsproblemer.

Medisiner for diabetes er vanligvis i stand til å motvirke den massive tilstrømningen av glukose inn i systemet vårt etter å ha spist et måltid . Men fordi antioksidanter i rødvin kan forsinke absorpsjonen, hjelper det å lindre disse pigger og kan forhindre store skader på indre organer.

Advarsler

Rødvin, som alle andre typer alkoholholdige drikke, bør inntas i moderate mengder. Selv om det kan gi en positiv helsegevinst når fortært med et måltid, kan over-overbærenhet forårsake uønskede helseeffekter.

Hvis du drikker noen form for vin, bør du ikke kjøre. Alkohol-nedsatt kjøring omkomne utgjør mer enn 30 prosent av alle drepte i trafikken i USA.


Previous:nothing Next:risikoen ved å bruke for mye kalsium supplement

Relaterte artikler


 • palmeolje ernæring
 • karbohydrat syklus kosthold
 • 10 beste fett brennere
 • salba fordeler
 • hvor mange kalorier bør brukes?
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • fare i soyaprodukter
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • tips om å øke metabolismen
 • vitamin e for akne utsatt hud
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com