fiskeoljer og læring for barn

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-14
Mange foreldre er å slå til fiskeolje piller som et naturlig alternativ til konsentrasjon stoffer som Ritalin og Adderall. Fiskeolje har en rekke helsemessige fordeler samtidig forbedre oppmerksomhet og konsentrasjon av barn, med slående resultater for barn som lider av ADHD. Oljen tilbyr også over-the-styret forbedringer i lesing, skriving og enkel regning og gevinster i ordforråd og fokusere ferdigheter. Mens fiskeolje bør brukes sammen med et sunt kosthold, god utdanning og veiledning for fattige studenter, er det mye som tyder på at kosttilskuddet tilbyr et bredt spekter av kritiske læringsutbytte for barn.

Om Fish Oil

Fiskeolje tilbyr en høy dose av omega-3 fettsyrer, som tilbyr slike varierte helsemessige fordeler som. økt konsentrasjon, lindring av depresjon og bedre hjerte helse. Spise naturlig fet fisk, som for eksempel sardiner eller makrell, og byr også høye doser av omega-3 som hjelpemidler barnas konsentrasjon.

Fiskeolje og konsentrasjon

En studie ved Durham Local Educational Authority viste at omega-3 oljer har en gunstig effekt på oppmerksomheten span av barn lider av ADHD. Den Durham Forskerne la merke til en forbedring i konsentrasjon på 33 prosent, med ytterligere forbedringer i å dempe uro og utagering i klassen. Barn tar et placebo pillen viste samme positive læring endringer etter å ha slått til fiskeolje pillen.

Fish Oil and Learning

Fiskeolje's learning fordeler stammer fra dets komponenter av dokosaheksaensyre, eller DHA, og eikosapentaensyre, eller EPA. DHA hjelpemidler spedbarn hjernens utvikling og, ifølge en rapport fra 2008 i The New York Times, er en mangelvare hos barn med diagnosen ADHD. Mange studier som den Durham man ha funnet en forbedring i læring og atferd direkte knyttet til fiskeolje kosttilskudd for barn. The New York Times rapporterer også bemerkes at fiskeolje gir lindring av humør og utvikling lidelser som plager mange ungdommer.

Typer

Fiskeolje er tilgjengelig i både kapsler og flytende form. Siden kapslene ikke har en fishy lukt, de er anbefalt for barn i stedet for væske. Den omega-3 fettsyrene i fiskeolje kosttilskudd er ikke en naturlig biprodukt av fisken, men noe som fisken samler seg når du spiser næringsrikt alger. For barn med fisk allergi eller vegetarisk kosthold, er det vegetariske tabletter tilgjengelig som tilbyr de samme omega-3 fordeler.

Advarsel

Selv om det ikke er anbefalt daglig dose fiskeolje, de fleste produsenter råd en daglig dose på 500 mg til 1000 mg fiskeolje, eller en til to kapsler. FDA anbefaler ikke en daglig dose fiskeolje som i 202C men sier at ingen personer skal overstige en daglig dose fiskeolje på 3000 mg daglig.
Fiskeolje kan tynne blodet, påvirker kroppens naturlige evne til å koagulere, bør så familier snakke med lege dersom de ønsker å sette sine barn på en dose større enn 1000 mg per dag.


Previous:nothing Next:vil acai berry føre til betydelig vekttap?

Relaterte artikler


 • risikoen ved å bruke for mye kalsium supplement
 • informasjon om okra som en kropp rensemiddel
 • cytogainer vs muskel melk
 • Listen over fettforbrenning kompatible mat
 • hvordan du bruker en detox diett for vekttap
 • hvordan unngå trans fett
 • mat som rense ut arteriene
 • kan diabetikere spise ris?
 • hvordan å lage en peanut smør protein shake
 • vekttap programmer for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com