forbrente kalorier løfte vekter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-31
Hvor mange kalorier blir brent? Dette er ofte en av de første spørsmålene en person spør når engasjerende i øvelsen. Du kan identifisere løpere som folk som har slankere organer på grunn av deres evne til å forbrenne kalorier. På den annen side, kan du identifisere vektløfting med store kropper. Men dette betyr ikke at å løfte vekter ikke brenne en rimelig mengde kalorier

øke muskelmasse

For de fleste er vektløfting gjort for å øke muskelmasse. En økning i muskelmasse, noe som bare skjer etter at musklene har nevrologisk tilpasset øvelsen stress i de første fire til seks uker, vil kreve mer energi å opprettholde en sunn tilstand. På grunn av dette, er mager muskelmasse calorically dyrt. Det krever en større mengde kalorier for å opprettholde om du ligger på sofaen å se TV eller jobbe på en rep maks på helsestudio

Kalorier Burned

I følge "A Fresh Start:. Accelerate Fat tap ; Gjenopprett ungdommelig vitalitet "av Susan Smith Jones, en ekstra 10 pounds av lean muskel massen vil kreve ytterligere 600 ekstra kalorier per dag for å vedlikeholde. Det er calorically samme som å kjøre seks miles i døgnet, syv dager i uken. Derfor, jo større mengden av muskelmasse, jo større mengde kalorier som må brennes å bare opprettholde det.

EPOC

Vektløfting også brenner kalorier gjennom et fenomen som kalles overskudd etter trening oksygen forbruk, eller EPOC for korte. EPOC skjer i løpet av timer etter at man har engasjert i intens trening. I løpet av denne perioden, er kroppen din opptatt replenishing energikilder som musklene som brukes under trening. Kroppen må også re-oxygenate blodsirkulasjonen, gjenopprette hormon sirkulasjon, redusere pust og puls til et normalt nivå så vel som flate ut din kjernevirksomhet kroppstemperatur. Disse prosessene tar ekstra energi, noe som betyr ekstra kalorier forbrent.

Metabolism Øker

Siden kroppen forsøker å gå tilbake til en vanlig hviler stat, jo større vektløfting intensitet og varighet, jo større energi som vil bli brukt av kroppen under EPOC. Så, er bunnlinjen i henhold til "The New Rules of Lifting" av Lou Schuler og Alwyn Cosgrove, som vektløfting øker post-workout metabolisme og denne effekten forsterkes av noen ekstra muskelmasse som er oppnådd.

Farene ved overtrening

Mens naturlig tilbøyelighet kan være å bare trene lengre og hardere, det må bli husket at for å bygge muskler kroppen din har å overbelaste musklene, bryte dem ned, deretter reparere og gjenoppbygge dem. Dette krever utvinning tid, et svært viktig punkt når det gjelder å løfte vekter. Ignorerer behovet for frisk fordi du ønsker å få fordelene av EPOC gjennom lengre og hardere treningsøkter vil føre til overtrening, som betyr en manglende evne til å trene på en større intensitet. Dermed vil du ikke kunne dra nytte av kalori-brenning fordeler.


Previous:nothing Next:kreft kosthold og ernæring

Relaterte artikler


 • hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap
 • matvarer som bidrar til å forhindre Alzheimers
 • om Hallelujah diett plan
 • ernæring i stekt soya bønner
 • tropiske oljer og hjertesykdom
 • lav karbohydrat diett måltid planer for diabetikere
 • kolesterol diett
 • hvordan å svømme for vekttap
 • hvordan unngå GMO-mat
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com