gratis programmer som hjelper deg ned i vekt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-03
Selv betalte programmer som Jenny Craig og Weight Watchers er ekstremt populære, kan ikke alle råd til den ukentlige avgifter og høye priser på pakket mat. For de som er på et stramt budsjett, finne gratis og pålitelige kilder til informasjon om vekttap kan være en utfordring. Sannheten, er imidlertid at det er rikelig tilgjengelig, både online og off, for å hjelpe deg å miste vekt uten å bruke en krone

Programvare

Hvis du ønsker å gå ned i vekt på egen hånd, med fullstendig privatliv, det beste alternativet er å lete etter gratis programmer (freeware) som kan lastes ned til datamaskinen din og vil hjelpe deg spore kalorier, design en spise plan, velge et sunt måltid og endre oppskrifter. Vekttap trackere er spesielt populære, og vil hjelpe deg med å utrede kalorier forbrukt og forbrent (gjennom trening) på en bestemt dag. Andre programmer hjelp med å sette opp en fitness plan eller lære deg om ernæring, så du kan begynne å tjene mer informerte beslutninger om kostholdet ditt.

Online Programmer og webområder

De mest populære alternativene er nettsteder som lar deg spore dine vekttap program gjennom diagrammer og databaser tilgjengelig på deres egen server. Det betyr at det er ingenting å laste ned og all informasjon er lagret av nettstedet. Din informasjon blir holdt privat. Nettsteder er spesielt nyttig for personer som trenger hjelp i å miste vekt, som mange har fora hvor brukere kan kommunisere og utveksle tips, eller der spørsmål kan sendes til bli besvart senere av fagfolk som hyppig området.

Et utmerket gratis online program er Spark People, som lar deg spore dine mål, kaloriinntak, mosjon og vekttap. Du kan se informasjonen som diagrammer, kakediagrammer eller sammenligning tabeller, slik at du alltid fungerer på måten som passer best for deg. Den vekttap tidsskriftet inkludert kan du spore daglige kalori teller (mål og forbrukes), mens en stor database tilbyr kosttilskudd for tusenvis av vanlige matvarer, inkludert restaurant retter. Det er også måltid planlegging, kosthold kalendere, ekspert coaching og muligheten til å finne en diett kompis for private samhandling, helt gratis.

Ansikt-til-ansikt programmer

Noen ganger, internett bare ikke vil klippe den. Hvis du trenger mer direkte interaksjon for å sikre at du er dine mål og holde opp din slutten av handelen, kan det virkelige livet møter være det beste for deg. Lokale grupper er dannet gjennom samfunnet sentre, sykehus turistkontorer eller til og med kirker. Start ditt lokale søk ved å besøke disse stedene, og spør om de har et gratis program er tilgjengelig. Hvis ikke, har Overeaters Anonym over 6500 organiserte grupper i USA og rundt om i verden. De kan henvise deg til en lokal gruppe, gir deg informasjon om som deltar på et inter-city gruppe eller hjelpe deg å sette opp din egen. Hvis du ikke kan finne en gruppe i nærheten av hjemmet ditt, prøv å logge på å Vekt Circles, hvor folk kommer sammen for å opprette grupper (både online og på) for å hjelpe hverandre ned i vekt. Du kan kanskje finne lokalbefolkningen som er på samme bane og organisere din egen gruppe.

Overeaters Anonym Main Office
PO Box 44020
Rio Rancho, New Mexico 87174
(505) 891-2664
www. oa. org


Previous:nothing Next:eddik og honning for vekttap

Relaterte artikler


 • Slik spiser svært sunt på budsjett
 • omega 3 fiskeolje fordeler
 • hvordan å lage en lemox detox diett
 • cayennepepper og sitron rens
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • om Clarke høy protein diett
 • slanking og vekttap
 • kosthold for makuladegenerasjon
 • hva er konsekvensene av en diett med ikke nok fett?
 • ernæring og multippel sklerose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com