hva er fordampet stokk juice?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-01-04
Fordampet stokk juice finnes i mange av dagens hotteste helsekostprodukter, men du kan ikke vite hva dette mysteriet søtningsmiddel er og hvordan det skiller seg fra vanlig sukker. Mange hevder fordampet stokk juice har nye lover for dem med en evig søt tann som mål å spise sunnere, mens andre hevder at «fordampet stokk juice" er bare en markedsføring svindel --- en forseggjort etikett slo på vanlig sukker å lure naive forbrukere.

Historie

Bruk av sukkerrør som søtningsmiddel kan dateres tilbake omtrent 10. 000 år til Ny Guinea. . Christopher Columbus introduserte sukkerrør med hans ankomst i den nye verden. Derfor begynte Spania å dyrke sukkerrør i Karibia og i dets ulike søramerikanske koloniene. De fremskritt av moderne teknologi ga opphav til nye og mer intensive raffinement prosesser, og dermed produsere den raffinert hvitt sukker i dag. Nyere helse trender, derimot, har brakt en fornyet interesse i mindre raffinert form av sukkerrør: fordampet stokk juice

Forskjeller mellom Cane Juice og Sugar

Både sukker og fordampet stokk juice er avledet fra sukkerrør;. forskjellen mellom de to finnes primært i den utviklingsprosessen som hver gjennomgår. Hvitt sukker går gjennom en serie av raffinement trinn som fjerner farge og mange næringsstoffer. Fordampet stokk juice, derimot, beholder viktige vitaminer, slik som riboflavin og vitamin B, samt aminosyrer og fiber som sin raffinerte motpart mangler, og gir dermed flere næringsstoffer per kalori konsumert enn sukker.

Hensyn

fordampet stokk juice er ikke uten kritikere. Noen frykter at de næringsstoffene tilbys er forsvinnende liten i sammenligning med de potensielle negative bivirkninger. Selv fordampet stokk juice gjør havnen mer næringsstoffer enn sukker, er det viktig å merke seg at begge er fortsatt høy i sukrose, som når forbrukes overdrevet lagres i kroppen som fett eller blod triglyserider. Dermed fordampet stokk juice kan være del av et sunt kosthold når konsumert i moderate mengder.

Typer

Flere ulike varianter av fordampet stokk juice-produkter er tilgjengelige. Freste Cane's smaken ligner på en lett melasse og kommer i fine gylne partikler. Demerara har en mer besk molasses smak og kommer i en mer grovt granulert form. Muscovado har den mest intense molasses smaken av alle og er enda mer finmalt enn Milled Cane. Når det avgjøres hvilke form å bruke, vurdere tekstur og smak intensitet ønsket.

Bruker

fordampet stokk juice kan brukes til en rekke bruksområder. I tillegg til å erstatte fordampet stokk juice for sukker i bakverk, kan du også blande det i havregryn eller grøt i stedet for honning. Fordampet stokk juice kan brukes til å blidgjøre vanlig yoghurt eller smoothies. Det kan også legges til drinker, som for eksempel avkjølt te, kaffe og brus.


Previous:nothing Next:sunne cookies eller muffins

Relaterte artikler


 • naturlige diett narkotika
 • full body detox diett
 • hvordan gjøre vektøkning vibrering
 • ikke sirup går dårlig?
 • fitness og ernæring
 • magnesium effekter
 • soyamelk fordeler
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • rødvin risikoer og fordeler
 • Kosttilskudd for seniorer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com