hvor mange karbohydrater gjør en oransje har?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-29
En mellomstor orange (en kopp spiselige deler) inneholder 21 g karbohydrater. Karbohydrater gir energi til musklene og hjernen. Hele matvarer, i stedet behandlet, er de beste kildene for karbohydrater fordi de gir størst mengde næring. Appelsiner hjelper drivstoff deg gjennom karbohydrater, men de har også potensial til å bekjempe sykdom og skynde vekttap

Du trenger:. .
Blåbær
Nuts.
Tranebærjuice.
Linfrøolje kapsler.
Avokado.

Vitamin C

En middels oransje gir 100 prosent av det daglige anbefalte verdier av vitamin C. Kroppen kan ikke lagre opp Vitamin C, så du må se etter den i eksterne kilder. Vitamin C bidrar til å styrke immunforsvaret, forbedrer synet, forbedrer hjerte helse og kan gjøre deg se yngre. I tillegg til vitamin C, appelsiner gi nesten 10 prosent av det daglige anbefalte mengder folat, og 7 prosent av B1 og kalium.

Fiber

Den karbohydrater i appelsiner omfatter fire gram kostfiber. FDA anbefaler at du får minst 21 g fiber per dag-og hvis du er under 50 eller en mannlig, anbefalingene er litt høyere. Fiber hjelper til med helsen til fordøyelseskanalen. Appelsiner inneholder en bestemt type fiber som heter pektin, som har vist seg å holde deg mett lenger og redusere inntaket av kalorier for timer etter inntak. The Journal of American College of Nutrition rapportert i en studie i 1997 at deltakerne matet pektin med appelsinjuice oppholdt full for opp til fire timer etter inntak sin mens deltakerne som drakk ren appelsinjuice eller spiste iskrem var sultne bare en time senere.

Naturligvis Sweet

Tjuefire prosent av sukker i appelsiner kommer fra fruktose. Fruktose er lavt på glykemisk indeks, noe som betyr at det er usannsynlig å føre til stigning og fall i blodsukkeret som oppstår med sirup og sukker.

Low Calorie

En gjennomsnittlig størrelse appelsin inneholder 80 kalorier. De kommer i egen pakke, noe som gjør dem svært bærbare. En hel appelsin tar også lengre tid å spise enn et glass juice, og inneholder 30 færre kalorier. Skifte høyere calorie snacks som chips, og cookies med en appelsin kan du spare hundrevis av kalorier om dagen, og muligens opp til 20 pounds i året.

generell helse

Appelsiner teller som en frukt i det daglige inntaket av frukt og grønnsaker. Jo større forbruket av frukt og grønnsaker, jo mer sunne du sannsynligvis til å være. En stor studie, utført av Harvard-baserte Nurses 'Health Study og Helse Professionals oppfølgingsstudie, følges over 100. 000 deltakere "frukt og grønnsaker i 14 år. Funnene viste tydelig at et høyere forbruk av frukt og grønnsaker minsket deltakernes risiko for kardiovaskulær sykdom.


Previous:nothing Next:granateple juice vs granateple ekstrakt

Relaterte artikler


 • betydningen av mineraler i mat
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • nyre rensing mat
 • alkohol og buk fett
 • hvordan å miste visceralt fett
 • malte linfrø for å miste vekt
 • ernæring plan for seks pakker
 • 10 dagers detox
 • høyt fiber lavt kolesterol diett
 • matvarer for å unngå med lav HDL kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com