hvordan finne den magiske pillen for real vekttap

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-01
Hvis du noen gang har slitt med vekten din, er jeg sikker på at du har drømt om en "magisk pille" som ville umiddelbart hjelpe deg å miste vekt, men jeg er her for å fortelle deg at det er ingen magisk pille. Det finnes måter å finne din "magisk pille" for å hjelpe deg å ha permanent vekttap om
en.
Du må innse at varig vekttap og en sunn kropp kommer fra behandle kroppen din med kjærlighet og omsorg. Du må mate kroppen sunn mat, nærer kroppen din, spiser for å leve, ikke leve for å spise. Lær å fylle opp den ugyldige eller hull på innsiden som du brukte mat til å fylle, med andre ting, begynner en hobby, følge din lidenskap i livet, ikke la maten kjøre ditt liv. Du har kontroll over det som foregår i kroppen din. Du må gjøre opp tankene dine akkurat nå at uansett hva du putter i kroppen din er for helsen til kroppen din og for å opprettholde en sunn livsstil, så du kan nyte livet til det fulle, selv i høy alder.
to.
Beveg kroppen din! Kroppene våre ble laget for å være i bevegelse. Jeg vet noen dager du ikke føler for å gjøre noe, men vegging ut på sofaen foran TV, men gjør det til en personlig vane å gjøre noen form for mosjon hver dag. Snart vil du se resultater av pounds slippe og kroppen din utvikler seg. Fortell deg selv som Nike sier "Just do it!" Stol på meg, i det lange løp vil du være glad du gjorde. Ikke kast bort en dag til å fortelle deg godt Jeg vil starte etter dette eller etter denne, vil jeg begynne på mandag eller en annen dag, alle unnskyldninger som vil bare holde deg usunn, lyve for deg selv og fortsatt på jakt etter en umiddelbar måte å få en sunt liv og varig vekttap. Alt i livet som forblir urørlig blir stillestående og usunn, spesielt kroppene våre. Livet handler om energi og flyt, men hvordan kan energien strømme gjennom deg når du lever et stillesittende liv? Start å bevege kroppen og føler livet energi begynner å strømme gjennom deg.
Tre.
Gjøre noe sjelen søker, slår innover, finn ut hvorfor maten er servering formål for deg annet enn å gi næring til kroppen din. Prøver du å fylle et tomrom? Prøver du å bruke mat til å presse ned ubehagelige følelser fra din fortid? Er du bruker mat til å fylle kjedsomhet? Har maten bli din beste venn? For noen mennesker de kan få helseproblemer som kan føre dem til å være overvektig, og enkelte medisiner kan føre til vektøkning, men mer enn sannsynlig, overvekt er å bruke mat på feil måte, over-indulging i mat, tar i veien for mange kalorier som vi trenger.
fire.
Alle disse trinnene alle strømme tilbake til det faktum at det hele starter i tankene dine! Inntil du ser i og undersøke deg selv, og gjøre opp tankene dine at dette er hva du må gjøre, vil du fortsette på yoyo effekten av opp og ned vekttap /vektøkning. Start med å elske deg selv nok til å vurdere disse fakta, (jeg vet at de er fakta for jeg var i denne posisjonen og gjorde en forandring i mitt sinn-set og har mistet 100 kg og holdt den av). Jeg er et levende vitne til alt dette. Det kan gjøres. Du kan slå ulykkelighet til glede, tillit, i utgangspunktet et helt nytt liv. Dette er hva som vil bli din "magisk pille" til varig vekttap!


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt, klarer å holde den av og holde seg frisk

Relaterte artikler


 • alternativ til fiskeolje
 • sitron cayenne lønnesirup rens
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • full body detox diett
 • diabetiker diett ideer
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
 • flytende protein diett
 • drastiske vekttap regimer
 • karbohydrat syklus kosthold
 • hvordan man regner mitt daglige kalorier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com