hvordan kan jeg få fett raskt?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-01-31
I en kultur der slanking og miste vekt så fort som mulig er besettelse, kan det være en utfordring å finne informasjon om hvordan å få vekt raskt. I noen tilfeller kan en person vil legge pounds for et bestemt formål, for eksempel en rolle i en film eller ytelse. I andre tilfeller kan det være et helsespørsmål. Men økende vekt raskt og trygt kan bli like utfordrende som å miste det på samme måte

kalorier og mer kalorier

Den enkle matematiske av vektøkning er å ta i mer kalorier enn du forbrenner. Ved ønsker å få vekt raskt, betyr dette å ta i mye mer kalorier enn du forbrenner. Du ønsker ikke å sulte kroppen for næringsstoffer som du legger opp på kalorier, men, så det er viktig at maten du spiser fortsatt har god ernæring. Det er rikelig med velsmakende, høy-kalori mat som også er sunne.

Sunt fett

For rask vektøkning, mål for mat som har en høy-fett og høyt kalori-innhold. For å sikre at du legger det gode fettet, og ikke bare den typen som vil blokkere blodårene dine, spiser mye mat med sunt fett og stivelse. Disse inkluderer melk og fløte, høy-protein milkshakes, laks stekt i smør, nøtter som cashewnøtter og peanøtter, pasta med olivenolje, og peanøttsmør. Ta ekstra porsjoner av hele hvete pasta og friske grønnsaker.

Det er sant at fett er den beste kilden for å legge mer fett (selv sporadisk cheeseburger er OK), men det er også viktig å være klar over typer fett du spiser. Økende vekt raskt bør ikke gå på bekostning av din helse.

Sleep Etter Eating

For å sikre at kroppen din lagrer disse kaloriene som du nettopp svelget som fett, til å sove etter å ha spist. Ved å slå ned alle unødvendige kroppens funksjoner og tillater din fordøyelsessystemet til å behandle maten i en kropp som ikke brenner det, vil kaloriene bli lagret siden de ikke har noe annet å gjøre. De er lagret i fett cellene. Så sover etter å ha spist store måltider er en sikker måte å legge til fett. Bare ta vare for ikke å legge seg for tidlig etter at du spiser, eller som måltid kan komme tilbake opp i halsen og fordøyelsessystemet juice kan skape kaos på halsen din.


Previous:nothing Next:raske måter å få vekt

Relaterte artikler


 • hvordan spise sunt føle deg bedre om deg selv?
 • krav til fett leiren
 • hemmeligheter for å vokse høyere
 • diabetiker diett ideer
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • protein diett for rask vekttap
 • hvordan brenne mer kalorier hele dagen
 • kilder til probiotika
 • liste over matvarer lavt kolesterol
 • slimquick kosthold meninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com