hvordan ta fiskeolje kapsler med høyt blodtrykk medisin

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-17
Fiskeolje kosttilskudd er laget med oljen prosessert fra fettvevet i fisk som laks eller tunfisk. Fiskeolje kapsler er ofte inntas som en kilde til omega fettsyrer. Ifølge en august 2002 medisinsk studie publisert i Journal of Hypertension, bør personer med høyt blodtrykk ta fiskeolje kapsler fordi de kan redusere helserisiko og symptomer forbundet med høyt blodtrykk. Lær hvordan du tar fiskeolje kapsler med standard høyt blodtrykk medisin til å nyte disse helsefordeler.

Du trenger:
Fiskeoljekapsler


en
Snakk med legen din før innlemme fiskeolje kapsler i din daglige diett. . . Selv om fiskeolje kosttilskudd ikke kommuniserer med høyt blodtrykk medisiner, kan noen enkeltpersoner må unngå kosttilskudd for andre helsemessige årsaker. For eksempel, vil disse allergisk mot sjømat og skalldyr reagerer negativt på fiskeolje. I tillegg bør alle med høyt blodtrykk holde legen informert om kostholdet endres slik at legen kan fortsette å gjøre informerte beslutninger om omsorg.
to.
Velg din fiskeolje kosttilskudd. Det finnes dusinvis av fiskeolje supplement produkter på markedet, og noen er bedre enn andre. Se etter et produkt som tydelig merker fiskearter den bruker, i stedet for bare listing "marine lipider" eller andre generiske ord. Slike vilkår betyr ofte at produktet er av subpar kvalitet og produsenten vet ikke sin kilde. Når produktet ikke listen en fiskeart, unngå produkter laget av hai, tilefish, kong makrell og sverdfisk. Disse artene er vanligvis høy i kvikksølv og andre forurensninger, hvorav noen kan ha blitt overlevert til fiskeolje supplement.
tre.
Kontroller at fiskeolje produktet er godkjent av US Pharmacopeia (se Ressurser). Dette uavhengig organisasjon driver et frivillig testing og revisjon program som sikrer renheten og potens av kosttilskudd. De fleste store vitamin og supplement merkevarer delta i testing program. Selv om bekreftelse er ikke nødvendig, mange enkeltpersoner velger en testet produktet for å sikre at de får den beste kvaliteten for pengene sine.
Fire.
Vurder å bruke en full-spektrum fiskeolje produktet. Mens de fleste fokuserer på omega-3 fettsyrer, inneholder omega familien også omega-6 og omega-9 fettsyrer. Noen fiskeolje kosttilskudd inneholder kun omega-3 fettsyrer, mens andre kosttilskudd inneholder hele spekteret. Selv om omega-3 fettsyrer viser størst potensial for å bistå med de helsemessige effektene av høyt blodtrykk, enkelte mennesker velger et fullt spekter produkt som disse kan utføre litt bedre i å fremme generell helse som en anti-inflammatorisk og redusere risikoen for hjertesykdom .
fem.
Kjøp fiskeolje kapsler. Disse tilleggene er allment tilgjengelig på de fleste helse butikker, dagligvarekanalen og naturlige matvarer butikker. Kosttilskudd kommer også i en rekke størrelser, fra små flasker med så få som 25 piller, til bulk flasker fra detaljister som Costco. Prisbevisste shoppere kan finne bedre priser fra en Internett-forhandler.
Seks.
Ta fiskeolje kosttilskudd. Plasser en kapsel i munnen og svelger med en væske som vann eller eplejuice. Gjenta to ganger daglig. Ettersom fiskeolje kapsler ikke kommuniserer med effektene av høyt blodtrykk medisin, trenger du ikke å ta dem på et bestemt tidspunkt i forhold til standard medisinering. Men du kan finne at å ta kapsler med legemidlet bidrar til å etablere en rutine og holder du ved et uhell glemmer å ta fiskeolje tilskudd.
7.
Revurdere din høyt blodtrykk medisin doser etter å ha tatt fiskeolje. Over tid kan regelmessige tilskudd av fiskeolje kapsler redusere blodtrykket. Du kan finne at du kan justere blodtrykksmedisin dosering lavere. Den revurdering kan skje på ulike tidspunkter, avhengig av hvordan kroppen reagerer på medisiner og supplement. Legen din kan overvåke utviklingen og foreslå hensiktsmessige endringer i dine legemidler.

Tips og advarsler


 • Fiskeolje ikke bare bistå med høyt blodtrykk. Ifølge American Heart Association, kan fiskeolje også bidra til å forebygge hjertesykdom. Fiskeolje kan også kjøpes som et flytende supplement snarere enn innkapslet.
 • Fiskeolje er en naturlig blodet tynnere. Snakk med legen din som anvist i trinn 1 for å sikre en fiskeolje supplement er trygg hvis du tar noen blodfortynnende medisiner.


 • Previous:nothing Next:sentralstimulerende-free vekttap

  Relaterte artikler


 • den beste maten kilder for kalsium
 • kollagen supplement fordeler
 • Slik finner fordelene av Moringa treet: zija, internasjonale
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • fordelene av omega 6
 • sunne cookies eller muffins
 • brasilianske mutter hudpleie informasjon
 • hva som ikke skal spise på en glutenfri diett
 • Hvordan unngå å bli nyrestein
 • hvordan å vedlikeholde din kolesterol og HDL
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com