informasjon om okra som en kropp rensemiddel

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-09
Okra er en næringsrik grønnsak som tilbyr mange toksin-rensing fordeler. Svært effektiv i å opprettholde helse, planteslim, eller geléaktige utenfor belegg, og fiberinnholdet funnet i okra er utmerket for å opprettholde blod sukker nivåer. Den planteslim, bør det bemerkes, feller giftstoffer og frigjør dem gjennom avføring. Okra gjør også eliminering av avfall enklere

Hvordan virker Okra Arbeid som Body Lotion

Okra fungerer i kroppen som. ? olje handlinger i bilen. Du trenger olje for å smøre motoren. Okra fungerer som smøring for de store tarmen. The fiber i okra absorberer vann, forårsaker fibrøs bulk i avføringen. Enkelt sagt, hindrer okra forstoppelse. På grunn av sin glatte planteslim --- sin gel¨¦aktige konsistensen --- er det ikke så harde på tarmen som fiber som kommer fra hvete. Det fungerer greit i systemet ditt. I motsetning til over-the-counter-produkter, er Okra ikke giftig, ikke-vane forming og en svært næringsrik mat full av vitaminer.

Forbered Okra for en Body rens

Du trenger to hele Okra pods. Skjær hver i tre deler. Knuse dem. Fyll et glass med romtemperert vann fra springen og suge okra over natten. På morgenen før måltider, drikke concoction. Det vil være slimete, men den er fylt med helsefordeler. Du bør også svelge frøene. Hvis du drikker denne formelen tre ganger i uken, hjelper det nivået ditt kolesterol og fjerner giftstoffer i kroppen og nyrene.

Super Food

Hvis du ikke kan magen enda en unse av probiotiske yoghurt eller enda en lakserende pille, prøv okra. Den lever den naturlige probiotiske bakterier som lever i systemet ditt. Det er et utmerket avføringsmiddel agent og effektivt for symptomer på irritabel tarm syndrom og andre gastrointestinale forstyrrelser. Hvis du velger å ikke drikke okra flytende rens, selv i sin mat form, er det et naturlig giftstoff eliminator hvis kokt skikkelig.

Cook, Spis, Renset

Du trenger ikke å drikke okra rensing drikke å få sin kropp-rensing fordeler. Dessverre mens mange folk forstår viktigheten av å spise okra i en næringsrik diett, de fleste ikke vet hvordan man koker okra å trekke ut hele spekteret av ytelser, næringsstoffer og avgifte elementer. Til riktig forberede okra og dra nytte av sin egen fordøye enzymer, koker det forsiktig. Kokt mister noe av styrken sin. Koker det minimalt hvis du må og alltid over svak varme. Det er bra dampet, men best rå.

Top of The dagligvare List

Nå som du vet fordelene ved denne næringsrik grønnsak, enten du velger å spise den eller forberede det som en flytende rens, inkluderer Okra i ditt daglige kosthold for å eliminere farlige giftstoffer i systemet ditt. Som det fremgår, sammen med et riktig kosthold, kan det sikkert ha en positiv effekt på høyt kolesterol, forstoppelse, IBS og blodtrykk. Men som med alle andre rense, ta kontakt med lege hvis du opplever noen atypiske symptomer.


Previous:nothing Next:fordelene av vitamin E og selen

Relaterte artikler


 • er peanuts sunt for hjertet?
 • mat som strenthen hjernen
 • Enkelt 1200 calorie diabetiker diett
 • kosthold med lav glykemisk mat
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • ernæring for insulin resistens
 • ekstrem slanking metoder
 • ACIA bær detox
 • forbrente kalorier å spise
 • safe vekt-tap dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com