kosthold frosne matvarer

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-19
Ifølge Laurie Beebe, en registrert kostholdsekspert og vekttap coach, er frossen mat diett en bevist vekttap teknikk. I normale dieting, folk ofte har problemer med å velge hva slags mat å spise og hvor mye. Dette kan bli frustrerende og kan føre til at folk bort fra deres kosthold plan. Prepackaged frosne middager er veldig praktisk, og måltidene er alltid porsjonskaffe og måles. Derfor, så lenge du velger riktig mat, kan den frosne maten kosthold være en effektiv måte å miste vekt. . Her er hva du skal se etter

Les Ernæring Label

Det er viktig å huske at ikke alle frosne middager er sunt. Så før du kjøper noe frossen mat, lese ernæring etiketten. Måltidet bør ha rundt 350 kalorier og har lav-natrium-innhold. Eksempler på frossen mat merkevarer som vanligvis er lav i natrium samt lite fett og kolesterol er Kashi, Healthy Choice, Lean Cuisine, Weight Watchers og Smart Ones.

frossen frukt og grønnsaker

Når du har plukket ut noen merkevarer som tilbyr lav-natrium frossen middager, velger måltider som har et høyt innhold grønnsak. Mange frosne måltider vil bare tilby protein og stivelse, som kylling og ris eller reker og pasta. Prøv å holde deg unna disse måltidene, og velge et sunnere alternativ.

Hvis du fortsatt ikke får tilstrekkelige porsjoner med frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, kan du kjøpe frosne frukter og grønnsaker separat og spise dem som en matbit eller inkludere dem i måltidet. Faktisk kan frosne frukter og grønnsaker noen ganger være bedre enn fersk frukt og grønnsaker. Ofte vil folk forlate ferske råvarer i kjøleskapet sitt i lang tid før man spiser dem. Dette vil føre til frukt og grønnsaker for å miste noe av sin næringsverdi. Men ifølge BuildingNutrition. com, når matvarer er frosne er de vanligvis behandlet og pakket i løpet av timer for å bli høstet, noe som bidrar til å opprettholde sin næringsverdi.

Low-Fat Frozen Desserter

For å tilfredsstille dine søt tann, det er flere fettfattige frosne godbiter tilgjengelig som kan holde deg på et sunt kosthold. Se alltid etter fettfattig alternativer, slik som lav-fett fudge spretter eller sukker-fri popsicles. Sorbet, frukt barer og frossen yoghurt er et godt sunt alternativ. Hvis du er craving is, holde seg borte fra høy-kalori merker som Ben Jerry's. Prøv heller en lav-fett alternativ som Skinny Cow iskrem kjegler, som inneholder åtte prosent kalsium og kun 150 kalorier per kjegle.


Previous:nothing Next:frukt ernæringsmessige verdier

Relaterte artikler


 • muskel melk vs nitrotech
 • makrobiotisk diett for behandling av alvorlig sykdom
 • å spise sunt når du skal ut å spise
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bevege kroppen
 • Viktigheten av vitaminer for kvinner
 • matvarer for å øke HDL
 • hvordan å være lat og miste vekt lett
 • South Beach Diet helserisiko
 • ACIA bær detox
 • bananer og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com