kosthold retningslinjer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-01-19
"De 10 Dietary Guidelines for amerikanerne" er utgitt av United States Department of Agriculture og gjelder for alle over 2 år. Selv om disse retningslinjene er et flott veikart til god helse, kan de være overveldende for mange. Hvis enkeltpersoner forplikte til tre vaner-og drikker et glass vann med og mellom måltider, trene en time daglig, og dekker ½ deres plate med frukt og grønnsaker-de ville høste mange av de helse belønninger knyttet til lengthier retningslinjene .

Du trenger:
ide om hva god nutriton er
. hvordan ernæring spiller en viktig rolle i aldring.

Vann

The tilstrekkelig inntak (AI) for vann for voksne over 19 år er 2,7 liter daglig eller 11. 25 kopper væske som kan kommer fra væsker og væsken naturlig tilstede i matvarer. Voksne oppfordres til å ta med en BPA gratis vannflaske til skole, arbeid, atletiske aktiviteter og bruk drikking fontener for å holde hydratiserte. Voksne er egnet til å bli dehydrert dersom de stole utelukkende på væsker ved måltider. Symptomer på dehydrering inkluderer følelsen fatigued, konsentrasjonsvansker og nedsatt ytelse. Voksne trenger å vite at kaffe, brus, energidrikker og alkohol øker nivåene av dehydrering og er en betydelig kilde til bortkastede kalorier.

Øvelse

Trening forbedrer lunge og kardiovaskulær helse. Andre helsemessige fordeler er bedre vektkontroll og blod sukker nivåer, lavere blodtrykk, økt high-density lipoproteiner og motstand mot infeksjoner. Trening reduserer stress, øker følelsen av kontroll, selvtillit, og en generell følelse av velvære. The 2008 fysisk aktivitet retningslinjer utgitt av United States Department of Health and Human Services anbefaler at voksne får minst 150 minutter hver uke av moderat intensiv aktivitet eller 75 minutter ukentlig på høy intensitet.

Frukt og grønnsaker

Voksne bør dekke halvparten av deres plate med fargerike frukt og grønnsaker til måltidene. Begge gir et utmerket utvalg av vitaminer, mineraler, fytokjemikalier og fiber. Fytokjemikalier er næringsstoffer som stoppet opp, minske eller forhindre sykdom. Fiber har mange fordeler, inkludert å hjelpe voksne kan overnatte fyldigere lenger slik at de er mindre tilbøyelige til å ha vektkontroll problemer. Det er også en viktig vane for langsiktig gastrointestinal helse og er assosiert med en reduksjon i hjertesykdommer, kreft og fedme. Voksne trenger 25-38 gram fiber daglig;. Men etter at University of California-San Francisco, forbruker gjennomsnittlig voksen bare 15 gram daglig

3 enkle trinn

Økende væsker, regelmessig fysisk aktivitet og dekker halve plate med frukt og grønnsaker har en halo effekt på andre helse atferd. Sabotere helse atferd som alkohol, tobakk, narkotika og overdrevent forbruk av rask mat kan bli mindre ønskelig og en god natts søvn vil komme lettere med regelmessig fysisk aktivitet.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå etter gastrisk bypass

Relaterte artikler


 • hva er i Bally’s fettforbrenning kompleks piller?
 • hva vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene
 • hvordan å lage en lemox detox diett
 • hCG for vekttap
 • hjem rettsmidler og liste over matvarer for vekttap
 • bootcamps for vekttap
 • servering størrelser for barn
 • om kokosolje rensing kosthold
 • målsetting for vekttap
 • cayennepepper og sitron rens
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com