naturlig vekttap hemmeligheter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-16
Den vekttap og kosthold markedet er oversvømmet med produkter og planer, alle lovende raske resultater med minimal innsats. Prisene for disse diett hjelpemidler varierer fra lommepenger for raske stoffskiftet boostere til tusenvis av dollar for all inclusive måltid planer, uten garanti for suksess. Det er lett for desperate dieter å tilbringe helt for mye i arbeidet med å felle noen pounds. Ukjent for de fleste, det er billig, naturlige produkter som finnes i ethvert supermarked som kan være like nyttig som kostbar, og potensielt farlige, diett produkter.

Frukt

En av de beste måtene å gå ned i vekt er å erstatte ettermiddagen snack kake eller morgen smultring med et stykke. frukt. Epler er et spesielt godt valg. De inneholder et stoff som kalles pektin, som ikke bare hjelper kroppen å fjerne fett fra celler til bruk som brensel, men også fraråder opptaket av fett fra maten i fordøyelseskanalen. Bær fungerer på en lignende måte og har i tillegg fordelen av å være høy i antioksidanter, som kan hjelpe kroppen til å bekjempe visse typer kreft. Vannmelon er en forfriskende frukt som effektivt kan dempe en sukker sug. Som en bonus, kan det overskytende vann hjelpe å skylle giftstoffer fra kroppen. Bananer er et fint tillegg til dietten. De øker din energi, bidra til å stabilisere blodsukkeret og er en god kilde til kalium-hvilke funksjoner i kroppen som en naturlig vanndrivende, fjerne overflødig væske via nyrene

Grønnsaker

No vekt-tap. plan ville være komplett uten grønnsaker. De er næringsrik, lav-kalori mat som hjelper deg med å øke det daglige fiber inntaket. Uløselige fiber er avgjørende for et vekttap plan-det hjelper deg å føle deg mett lenger og øker basal metabolic rate. Kroppen bruker ekstra energi på å bryte ned fiber, uten å vite det kan ikke brukes. Fiber er slutt gått ufordøyd fra systemet, men ikke for mangel på å prøve å trekke energi fra det. Også, hvis du kan ta varmen, kan paprika hjelpe deg kaste overflødig vekt. Neste gang du vandrer gjennom de produserer midtgangen, ta noen av de hotteste seg. Det krydder i paprikaen kommer fra en kjemisk kalt capsaicin. Når inntatt, invigorates capsaicin i fordøyelsesprosesser, forårsaker en påfølgende økning i kroppens stoffskifte.

Drikke

Hva du drikker kan ha så mye av en påvirkning på kostholdet som hva du spiser. Melkeprodukter, som for eksempel lavt fett melk, inneholder kalsium. Kalsium er bra for skjelettet, og det er også bra for kostholdet ditt, fordi det øker hastigheten som kroppen kan fjerne fett fra vev og bruke den til brensel. Vann hjelper til å holde kroppen ren innvendig og utvendig. Menneskekroppen er ca 70 prosent vann. For å sikre at alle systemer fungerer på en optimal hastighet, pass på å være godt hydrert til enhver tid ved å drikke rikelig med vann hele dagen. For en rask pick-me-up, prøv en usøtet krus grønn te. Den koffein vil midlertidig øke hastigheten på en svak metabolisme, og antioksidanter vil hjelpe deg å opprettholde optimal helse.


Previous:nothing Next:grønnsakssuppe dietter

Relaterte artikler


 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
 • grønnsakssuppe dietter
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • gresskar frø olje fordeler
 • sunne måter å få vekt
 • hva er de syv komponentene i et sunt kosthold?
 • makrobiotisk diett for behandling av alvorlig sykdom
 • hva er optimal ernæring?
 • kalsium daglige behovet for sunn hud
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise vekt overvåkere måltider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com