protease informasjon

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-01-08
Protease er enzym som trengs for å bryte ned protein. Den tjener flere funksjoner i kroppen, fra å hjelpe immunsystemet til å spille en viktig rolle i fordøyelsen. Det finnes flere ulike typer av protease, hver serverer et annet formål. Manglende eller mangel på ett slag av protease kan føre til alvorlige komplikasjoner

Betydning

Fordi protein er en grunnleggende bygning. blokkere for aminosyrer og celler, levende organismer må opprettholde protein og evnen til å bryte det ned. Når maten er inntatt, proteaser hydrolyserer eller bryte ned proteiner og frigjøre aminosyrer.

Typer

Det finnes seks ulike typer av proteaser. Disse inkluderer serin, threonin, cystein, metallo, aspartat og glutamic. Hver har ulike funksjoner og biologiske prosesser. Men alle de seks typer av proteaser spiller viktige regulatoriske roller i de store livsfunksjoner som fødsel, aldring, vekst, modning og fordøyelsen.

Fordeler

Proteaser produserer syre i prosessen med fordøyelsen, som balanserer ut nivå av alkalisk i kroppen. De fungerer også som katalysatorer for distribusjon av kalsium til knoklene. Ved hydrolyzing proteiner, proteaser spiller en betydelig rolle i konverteringen av protein til glukose, som gir energi til daglige oppgaver. Proteaser også spare kroppens immunsystem i oppgave å eliminere overflødig meglerne ved hydrolyzing ulike giftstoffer og mobilnettet rusk.

Symptomer

Det er mange symptomer som kan oppstå fra en protease mangel. Den alkaliske nivåer i blodet kan pigg, forårsaker en ubalanse i base kjemikalier. Dette fører ofte til angst og søvnløshet. Det er kanskje ikke nok glukose i kroppen for å gi tilstrekkelig energi til daglige funksjoner (en komplikasjon som kalles hypoglykemi). Dette kan føre til moodiness og irritabilitet. Lave nivåer av protease kan frata bein av kalsium, og etterlot et individ har større risiko for å utvikle osteoporose, leddgikt eller andre bein-relaterte sykdommer. Siden proteaser hjelp immunforsvaret, kan en mangel på proteaser la den mer utsatt for eksterne patogener.

Forebygging /løsning

Protease kan faktisk ødelegge kroppen samt hjelpe det. Visse virale sykdommer som HIV bruker protease i ferd med infeksjon og replikering. I tilfeller som dette, er et stoff kjent som en proteasehemmer som ofte brukes til å bekjempe virus. Det virker ved desorganisere strukturen i et virus, holder det fra replikere kopier som kan infisere friske celler. Ved å gjøre dette, kan en proteasehemmer utsette symptomer på et virus eller at immunsystemet mer tid til å eliminere den.


Previous:nothing Next:naturlig mineralvann informasjon

Relaterte artikler


 • gjør probiotiske acidophilus hjelp uregelmessig?
 • Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner
 • daglig leveren detox og support
 • vekttap spørsmål
 • næringsrike måltider for barn
 • 1000 kaloriinntak menyen
 • lav kalium effekter
 • årsakene til vannretensjon
 • Guarana farer
 • alfalfa fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com