psyllium skall og vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-01-20
Det er mange vekttap alternativer sa til hjelp i eliminering av fett fra kroppen ved å hjelpe rense tykktarmen. Psyllium husk er en slik kolon rensemiddel, som selv er i hovedsak en naturlig form av uløselig fiber som bidrar til å løsne og fjerne gamle påvirket fecal materie i fordøyelseskanalen. Psyllium husk sies også å absorbere giftstoffer i tarmen

Du trenger:. .
Ide om hva god nutriton er
hvordan ernæring spiller en viktig rolle i aldring.

Weight Loss Fordeler

Mens psyllium husk brenner ikke fett, reduserer det beløpet som kan bli absorbert av kroppen på grunn av sin evne til å push inntatt mat ut av kroppen raskere. Dette gir mindre tid til fett absorpsjon. Psyllium husk brukes også for vekttap på grunn av sin evne til å øke følelsen av metthet i et individ, så spise mindre porsjoner, og derfor bruker mindre kalorier resulterer i vekttap.

Potensielle

Psyllium husk hjelpemidler i eliminering av gamle fecal materie, som sies å bidra med et gjennomsnitt av 4 til 10 pounds av kroppsvekt i et gitt individ. Ved jevnlig å ta psyllium husk og oppmuntre bestått av påvirket avfall i systemet, kan en individuell nesten umiddelbart få en lettere kropp sensasjon og reduksjon i magen størrelse.

Betydning

Den store kolon rensing fordeler gitt av psyllium husk er ikke å bli ignorert. Tar psyllium husk som et supplement til hjelp i riktig avfall eliminasjonen bidrar til å holde individer mager og lys samt kontrollere en rekke andre intestinal lidelser som diar¨¦, forstoppelse, og inflammatorisk tarm syndrom (IBS). Psyllium husk kan dramatisk hjelpe regulere tarmfunksjonen og mykere avføring, noe som gjør tar det regelmessig en betydelig kilde til lettelse fra mennesker lider av hemorroider.

Teorier /Spekulasjoner

Nyere studier har antydet at en høy fiber diett som inneholder psyllium husk kan bidra til lavere blodsukker og insulin nivåer hos diabetikere. Andre studier i effekten av høye fiber dietter på høye kolesterolverdier har vist at psyllium husk kan senke dårlige kolesterolet (LDL)-nivå hos pasienter og kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Expert Insight

Mens psyllium husk er et sunt alternativ til kjemiske kolon renset, er det lurt å huske at det ikke er en faktisk fettforbrenner. Når det kommer til å miste vekt er det ingen erstatning for et fornuftig kosthold og mosjon. Psyllium husk er en stor del av en lav fett detox diett og anbefales for generelle helse og for å øke fiber inntaket. Sunn kroppslige avfall eliminasjon er viktig for tykktarmen og metabolisme, samt generelle fordøyelsessystem helse.


Previous:nothing Next:arginin bivirkninger

Relaterte artikler


 • avokadoolje helsefordeler
 • brus og hjertesykdom
 • fordelene av vitamin E og selen
 • hvordan du kan redusere fet mat
 • raskt vekttap kroppen rens
 • svart valnøtt fordeler
 • neera supercleanse detox diett
 • kollagen ernæring
 • trygge måter å få vekt for tenåringer
 • kål suppe diett alternative
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com