sentralstimulerende-free vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-01-17
Et utvalg av sentralstimulerende midler er tilgjengelig som kan øke vekttap. Mange velger å ikke bruke dem, da de kan ha alvorlige bivirkninger. Hvis du prøver å gå ned i vekt, vil du finne at langvarig vekttap er faktisk lettere å oppnå uten sentralstimulerende midler.

Bruk et par grunnleggende vekttap teknikker, og du vil oppdage at pounds vil gå av i en trygg, sunn måte

Ulemper av Stimulanter

Sentralstimulerende kan få fart på stoffskiftet, men til en pris. Midler kan forårsake uro, søvnløshet, høyt blodtrykk og rask puls. Å miste vekt trenger ikke å være ubehagelig eller farlig.

Folk som slanker seg med sentralstimulerende midler er også i for et sjokk når de når sine mål vekt og avslutte bruken av dem. Sentralstimulerende midler har forlatt dem uforberedt på å administrere deres appetitt og valg av mat på en sunn måte. Ofte gjør vekten et raskt dukket opp.

Øke stoffskiftet

Du kan øke stoffskiftet naturlig. Hard fysisk trening er en måte å gjøre det. Ifølge Michèle Turcotte, MS, RD /LDN, kan aerob trening øker forbrenningen i fire til åtte timer etter at du har fullført din trening.

Vektløfting er en annen ting du kan gjøre for å sikre at sentralstimulerende-free vekttap planen fungerer. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så jo mer muskler du bygger, jo flere kalorier vil du forbrenne selv når du sitter på sofaen å se tv.

Spis minst 1200 kalorier hver dag. Svært lav kalori diett reduseres forbrenningen. Du bør kunne gå ned i vekt spiser 1200 til 1600 kalorier om dagen uten å redusere stoffskiftet betraktelig.

Hva du spiser er også viktig. Protein bygger muskler, som du trenger for å øke metabolske rate. Frukt og grønnsaker gir deg energi, mens fet fastfood vil holde deg våken. Også vurdere å legge grønn te til kosthold. Ifølge en Tufts University studie publisert i februarutgaven 2009-utgaven av Journal of Nutrition, øker det trening relatert vekttap.

redusere appetitten

Sentralstimulerende kan redusere appetitten, som er en grunn til at noen mennesker tar dem for vekttap, men du kan redusere appetitten på måter som er tryggere og sunnere. En god måte å spise mindre ved måltider er å drikke et glass vann før et måltid. Spise en bolle med suppe før du spiser måltidet vil også hjelpe deg å redusere totale kaloriinntaket.

En annen måte å redusere appetitten, er å spise mat som er lav på glykemisk indeks. Dette er matvarer som ikke vil spike blodsukkeret og forårsake rebound sult. Hele korn, ikke-stivelsesholdige grønnsaker og belgfrukter er lavt på glykemisk indeks. Du finner et diagram som viser de glykemisk indeks verdiene av vanlige matvarer i Resources.

Pass på at du spiser rikelig med mat som inneholder mye fiber. Fiber øker følelsen av metthet, ført til at folk spiser mindre.

Langsom og jevn Vinner Race

Sentralstimulerende gir ofte en rask start på vekttap. Når miste vekt naturlig, er vekttap sannsynligvis gå saktere i begynnelsen enn det ville være for noen å ta en stimulerende, men dette betyr ikke at du er sviktende på vekttap. Vekt tapt ved hastighet på £ 1 til 2 kg. en uke er sunt vekttap. Vekt som er tapt i en langsom, jevn måte er mye mer sannsynlig å bo utenfor på lang sikt.

Teknikker som fungerer

Mat dagbøker har vist seg å være effektiv i både å miste vekt og opprettholde vekttap. Jack Hollis Ph. D. gjennomført en studie for Kaiser Permanente's Center for Health Research som viste "Jo mer mat poster folk holdt, jo mer vekten de tapte. " Grunnen til at dette er effektivt er fordi reflekterer på våre vaner tendens til å oppmuntre oss til å endre vår atferd.

støtte grupper er også nyttig. Å være ansvarlige med noen om dine spise og trene atferd er en motiverende faktor for mange mennesker.


Previous:nothing Next:21 dagers rensing kosthold

Relaterte artikler


 • Candida gjær dietter
 • menstruasjonssyklus og kosthold
 • seks måltid diett plan
 • næringsrike måltider for barn
 • informasjon om okra som en kropp rensemiddel
 • vekttap og vann
 • matvarer som hjelper øke HDL
 • hvordan suge grønnsaker og frukt i sjø salt vann for å fjerne plantevernmidler
 • hvordan å erobre mat avhengighet
 • ernæring plan for seks pakker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com