tare og vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-01-10
Tare er en type tang (som du kan kjøpe i supplement form) som er rik på antioksidanter og viktigst jod. Tare antas å stimulere til en thyroid hormon som er ansvarlig for å øke metabolismen. Ved å returnere jod nivåer til normale, kan det lindre symptomene på lav-grade hypotyreose-en litt under-aktiv skjoldbruskkjertel og bidra til hjelp i vekttap

Jod Mangelfull Dietter

Ifølge Donald R. Yance, Jr fra hans artikkel i "Herbal Medicine, Healing og Kreft", "Jeg tror at et utilstrekkelig inntak av organisk jod i dagens moderne kosthold har ført til en alvorlig og kronisk form av lav-grade hypotyreose. "Dermed er det ikke en garanti, men hvis stoffskiftet er treg, kan det faktisk hjelpe. Fleste er rett og slett uvitende og ikke vet at tare kan være gunstig for mennesker som uten å vite lider av lavt jod nivåer forårsaker en lav-grade hypotyreose .

Symptomer på en Laber Thyroid

I følge Marcelle Pick, RNC MSN OB /GYN NP, et faktum som ofte går oversett, er at hypotyreose ikke alltid kommer i thryroid kjertel. Det er en balansegang som oppstår mellom hormoner og skjoldbruskkjertelen. Så hele edocrine systemet må jobbe sammen og det kan ofte endres i et øyeblikk. Dette er hvorfor mange kvinner klager over lav thyroid-lignende symptomer, men går udiagnostisert. Med andre ord hormonnivået kan være litt av, men du har ikke utviklet en full blåst skjoldbrusk lidelse ennå. Intervensjon på dette punktet, kan hindre flere symptomer og hjelpe deg å oppnå en sunn vekt for deg.

Er Tare riktig for deg?

Lav grad hypothyreose symptomer inkluderer glemsel, sprøtt hår, dårlig hud og du gjettet det, vektøkning og vann vektøkning. Hvis disse symptomene høres kjent ut, kan du dra nytte av en naturlig form for jod som finnes i Tare. Tar 300 til 1500 mg daglig (som anvist og under medisinsk tilsyn og anbefaling) kan bidra til å gjenopprette din metabolsk funksjon. Et ord av forsiktighet: Sjekk med legen din før du tar tare. Tar høye nivåer av jod kan føre til hjerteproblemer.

Alkali

Tare inneholder også alkalisk. Alkali er viktig for kroppen for det å opprettholde en riktig pH balanse som er avgjørende for ideelle funksjon. Når kroppen din er balansert, stoffskiftet og fordøyelsen er mer sannsynlig å arbeide på optimalt nivå. Når du blir syk for eksempel, får din pH balansen forstyrres. Kroppen din blir mer syrlig. Resultatet kan bli acid reflux og andre sykdommer. Alkali er som balanserer agent for kroppen din. Din delikate system, forståelig nok, må være i balanse kjemisk å fungere skikkelig. Tare tas regelmessig balanserer pH-nivået.

Tare og Diet

Det er viktig å merke seg at det ikke er noen signifikante kliniske undersøkelser tidsskrifter eller studier på effekten av tare på vekttap. Tanken på at jod påvirker din thyroid hormon er faktisk nøyaktig, derfor hvis du ikke får nok jod i kosten, kan tare kosttilskudd være effektivt for å gjenopprette stoffskiftet hvis faktisk det er den skyldige. Men, hvis du spiser mer kalorier enn du forbrenner av og du ikke trener, kanskje tare ikke være nok til å hjelpe i vekttap. Aldri starte et supplement program uten å konsultere lege.


Previous:nothing Next:asparges og vekttap

Relaterte artikler


 • kolesterol diett
 • best vitaminer for menn over 50
 • matintoleranse kosthold
 • vitaminer for muskel vekst
 • acai berry for vekttap
 • betydningen av mineraler i mat
 • kilder til lutein og zeaxanthin
 • granatepler fordeler
 • naturlige alternativer for hormonbehandling
 • hvordan unngå GMO-mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com