vekt retningslinjer for barn

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-01-24
Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) har laget en egen My Food Pyramid for barn. Istedenfor å fokusere på daglige kalorier, vekt på å spise et bredt utvalg av mat og forbruker lite fett, high-fiber matvarer og trene for å oppmuntre barn til å holde seg på en sunn vekt.
The National Heart, Lung, Blood Institute (NHLB) har etablert en rekke en sunn body mass index BMI for å hjelpe foreldrene bestemme om deres barn blir utsatt for fedme og andre kroniske sykdommer

Min Food Pyramid

Barn ofte lærer ved å modellere etter familie og venner. Svært tynne barn ikke forbli det lenge hvis omgitt av overvektige voksne som barna etterligner matvaner av deres familie.
USDA har designet en Food Pyramid for barn som vektlegger utdanning og læring om ernæring og trening som livslang helse vaner . For å hindre utvikling av barnediabetes eller senere som voksne, hypertensjon eller leversykdom, råder USDA foreldre til barna hele matvarer, inkludert frukt, grønnsaker, magre proteiner, belgfrukter, magre melkeprodukter, ikke mettet fett og å innlemme regelmessig mosjon.

Body Mass Index (BMI)

NHLB gir en rekkevidde for en sunn body mass index (BMI) for voksne som bruker høyden i inches etter vekt i pounds. De anbefaler en BMI på 18,5 til 25,9 som en "normal"-serien for voksne. Alt over det er lent mot fedme og foreslår en risiko for å utvikle diabetes. En BMI lavere enn antyder at personen er undervektig. Barn som får sunn snacks som nøtter, frukt og lav-fett, lav-salt alternativer til mye fett godteri, er mer sannsynlig å holde seg på en sunn vekt. The Centers for Disease Control sier på sin hjemmeside: "For barn er BMI brukes til skjerm for fedme, overvekt, sunn vekt, eller undervektig er imidlertid BMI ikke et diagnostisk verktøy for eksempel, kan et barn ha en høy BMI for. . alder og kjønn, men å finne ut om overflødig fett er et problem, ville en helsepersonell trenger for å utføre videre vurderinger. "

Family Trening, mat shopping, Cooking

Begge grupper anbefaler foreldre å oppfordre hele familien til drive regelmessig mosjon for å skape en livslang vane. Turgåing, sykling, spille i en park eller går tur med hunden vil forsterke betydningen av fysisk trening.

Bringing barn innkjøp av mat for å tillate dem å velge sine favoritter frukt, grønnsaker og hele korn frokostblandinger er lærerikt og vil bidra til å skape et avtrykk.

Letting barn, ved passende alder, hjelper kokk måltider vil også lære dem om ernæring. Bake, grill, broil og damp mat og unngå steking, noe som skaper transfettsyrer som bidrar til en risiko for hjertesykdom.


Previous:nothing Next:egenskaper av ris kli olje

Relaterte artikler


 • helse kosthold for fettlever
 • raske vekttap planer
 • vekttap med ephedra
 • kitosan historie
 • enkel fettfattig frokost for energi
 • sunt kosthold plan
 • hvordan du får en flat mage trener
 • sosial støtte og vekttap
 • å spise riktig mat for vekttap
 • salba fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com