Beginner’s bodybuilding kosthold

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-02-24
Kroppsbyggere, spesielt begynnelsen kroppsbyggere, spise annerledes enn folk flest. Du må klippe av så mye fett som mulig uten å ofre noen muskel. Du trenger å konsumere nok kalorier til å ha energi til trening og daglig liv og fortsatt bygge din biceps, triceps, deltoids, kalver og hamstrings uten å få fett. Noen kroppsbyggere er "hard gainers," folk som, på grunn av sin kropp typer, har vanskeligheter med å bygge opp kroppen sin. For andre, er problemet trimming av overskytende pounds. Uansett hva dine individuelle problemer, er det generelle kostholdet regler alle kroppsbyggere følger

Spis sunt

overraskende, den første trinn begynner kroppsbyggere trenger å gjøre er å begynne å spise sunnere totalt. Standarden amerikanske kostholdet er fylt med skjulte og ikke-så-skjulte kilder til sukker, salt og fett. Du må maksimere ernæring og minimere fett, så kuttet ut brus, sukkerholdige desserter og rask mat. Erstatt brus med sunnere drikkevarer som vann eller sukkerfri te. Hvis din søte tann plager deg, spiser frukt. Prøv å ikke stole for mye på kaffe og andre drikker koffein. Mange kroppsbyggere prøver å drikke minst en liter vann om dagen, men du kan justere dette til din egen vekt og personlige behov. Fase ut all mat laget med hvitt mel. Spise hele korn brød og pasta. Du ønsker å fylle drivstoff på kroppen med nødvendige næringsstoffer, ikke tomme kalorier.

Spis Protein

Hvis det er ¨¦n ting kroppsbyggere trenger å konsentrere seg om å få nok av i kosten, det er protein. Protein, selvfølgelig, er nødvendig for alle, men det er viktig for å bygge muskelmasse. Akkurat hvor mye protein du trenger daglig er avhengig av individuelle vekt, mosjon og fordøyelsessystem, men generelt, profesjonelle kroppsbyggere anbefaler tidkrevende 1 til 1,5 gram protein per kilo kroppsvekt for å bygge muskler. Dette kan virke som mye før du innser at en kopp yoghurt inneholder 10 eller 11 gram protein, og en 3-unse servering av storfekjøtt inneholder ca 30 gram.

Spise oftere

Du må også spiser oftere. For å bygge masse og muskler, er du kommer til å trenge mer sunne kalorier og næringsstoffer, og dette vil være vanskelig å gjøre hvis du bare spiser tre ganger om dagen. Det er også mye bedre for fettforbrenningen og stoffskiftet samlet hvis du spiser fem-seks små måltider per dag, i motsetning til store måltider tre ganger per dag. Inneholde noen kilde til protein i hvert måltid, fra magert kjøtt, magre meieriprodukter, egg eller belgfrukter. Legg igjen et vindu på to til tre timer i mellom måltidene

Anbefalt Foods

Som en generell regel, spiser magert kjøtt i stedet for fett kjøttpålegg:. Fisk, kylling og kalkun med hud fjernes, biff med fettet trimmet off, ingenting stekt. Egg er også gode kilder til protein. Du trenger kilder til hele korn som havregryn. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Mørkegrønne grønnsaker er din beste kilder til en rekke viktige vitaminer, så spiser mye brokkoli, spinat, grønnsaker og asparges. Når du spiser meieriprodukter, gå fettfattig. Spis lite fett cottage cheese og drikke lettmelk eller soyamelk.


Previous:nothing Next:Hva er fordelene med høyt fiber dietter?

Relaterte artikler


 • faste og vekttap
 • bivirkninger av leptin
 • hvor å miste vekt online gratis
 • raske dietter for kvinner
 • grønnsaker for vekttap
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • hjemmelaget kolon rensing rettsmiddel
 • vekttap og hypnose
 • aubergine helse botemidler
 • vekttap programmer for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com