bivirkninger av leptin

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-02-21
Leptin er en aminosyre protein som produseres naturlig i kroppen. Injeksjoner av Leptin blir noen ganger brukt av leger i overvektige pasienter som en del av et vektreduksjonsprogram. Leptin hjelper kontroll kroppsvekt ved å kontrollere lysten til å spise, en økning i energiforbruk, og en økning i forbrenningen. Fedme hos mennesker kan være forårsaket av for lite leptin blir produsert i kroppen. Leptin er er for øyeblikket ikke tilgjengelig over-the-counter og må administreres av en lisensiert lege

Heart Rate

Leptin kan forårsake en økning i en persons hjerterytme. Dette er fordi medisinske injeksjoner av Leptin er ment å stimulere stoffskiftet. En økt metabolisme kan også føre til en økning i hjertefrekvensen og blodtrykket. Økningen i puls og blodtrykk bør være minimal fordi leptin er kun utlevert av lisensierte leger. Eventuelle alvorlige tegn til økt hjerterytme, slik som tetthet i brystet, bør rapporteres til legen som injisert leptin umiddelbart.

Dehydrering

Leptin kan forårsake en økning i utskillelse av urin og mengden svette som produseres av kroppen. Dette er fordi leptin øker energiforbruket av alle systemer i kroppen. For å unngå dehydrering mens de injisert med leptin, øke væskeinntaket. Sørg for å overvåke svette og dehydrering under anstrengende aktiviteter når du bruker den.

Kvalme

Leptin injeksjoner kan føre til kvalme hos enkelte. Dette kan skje fordi kroppen ikke er vant til en økt mengde Leptin er til stede. Kroppen bør justere for tilstedeværelsen av leptin innen tre til fire dager etter å ha blitt injisert. Hvis du fortsetter å føle kvalme som samtidig er injisert med Leptin, spør legen din hvis annenhver vekttap medisiner og behandling er tilgjengelig.

Sleep Trouble

Leptin injeksjoner kan føre til søvnløshet og andre søvn komplikasjoner hos noen mennesker. Dette er fordi den har en stimulative effekt på kroppen. Hvis du får sove komplikasjoner som samtidig er injisert med Leptin, informere legen som utfører injeksjoner så snart som mulig. De kan redusere mengden av injeksjoner eller foreslå en alternativ behandling program.

Hormonelle bivirkninger

Leptin injeksjoner kan øke sjansen for graviditet hos kvinner brukere. Leptin blir noen ganger brukt som en del av et fertilitetsbehandling program. Be om en konsultasjon med legen din hvis du prøver å unngå graviditet og motta Leptin injeksjoner. Det kan være lurt å velge en alternativ behandling program som ikke øker sjansen for at du skal bli gravid.


Previous:nothing Next:fakta om vekttap

Relaterte artikler


 • hva er purin mat?
 • kutte ut alkohol for å miste vekt
 • detox før slanking for kvinner
 • faste og vekttap
 • mat som inneholder fett
 • kilder til lutein og zeaxanthin
 • protein piller for sunt hår
 • om nyre detox matvarer
 • hvordan gjøre vektøkning vibrering
 • 14 dagers frukt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com