blodsukker og vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-20
Mennesker trenger å spise. Spising er nødvendig en funksjon som å puste. Problemene for folk håndtere sta vekttap er når de spiser en diett høy i karbohydrater, eller sukkerholdig mat, og deres blod sukker enn normalområdet. Blodsukkeret spiller en så viktig rolle i vektøkning, eller vekttap, at det har garantert videre forskning av de ernæringsmessige og vitenskapelige samfunn Blood sukker og vekttap-Hvordan blodsukkeret går opp Når vi spiser, sukker, og enkle (små-molekyl) karbohydrater, blir behandlet av fordøyelsen til glukose, kroppens eget high-oktan bensin. Noen som kosthold inneholder store mengder sukker og /eller karbohydrater som hvitt brød, poteter, eller hvit ris erfaringer denne topp i blodsukkeret som apati. Stivelse eller sukkerholdige måltider er den største bidragsyteren til høyt blodsukkernivå og denne følelsen av tretthet. Dette utmattelse kan være så overveldende at fitness eksperter anbefaler vektløfting vente to til tre timer etter spising å begynne sin vektløfting økter.

Når blodsukkeret øker i en kropp, er hjernen signalisert å initiere produksjon av insulin for å regulere nivåer av blod sukker. Denne økte insulin produksjonen kontrollerer effektivt blodsukkeret så godt at blodsukkernivået kan falle til et lavere enn de var før måltidet. Personer med tilstander som diabetes trenger å se sine blodsukkernivået eller risikerer å gå inn i diabetisk sjokk. Resten av oss synes opptatt av å få, eller bo, fett.

Blodsukkeret og vekttap-Hvordan vi får fett fra sukker

Når kroppens blod sukker nivået er for høyt for den energien som kreves for å fungere, det overskytende sukker er lagret i form av kroppsfett. Dette fettet lagres på en slik måte at å kreve ekstra blodkar. Dette stammer hjertet, som igjen vil kreve mer energi å opprettholde.

Folk jobber for å miste overflødig fett står overfor dilemmaet om enten å justere sitt inntak av mat, øke sin energiproduksjon til å brenne fett, eller begge. Derfor fødselen av fitness industrien og alle dens tilhørende markedsføringskampanjer. Den enkleste måten å kontrollere disse blodsukkernivået er å gjøre det et poeng å spise riktig type mat.

Snarere enn å konsumere mat som hvit ris, hvitt brød og poteter, prøve å erstatte dem med brun ris, hele korn eller havre brød. Bytt ut matvarer som poteter med moste blomkål. Hvis noe på en tallerken får en ekstra hjelper, gjør det grønnsaker med høyt vanninnhold og lav stivelse. De fleste vektøkning /tap spørsmål stammer fra hvordan en person spiser. Så det er det første skrittet i å få kontroll over blodsukkeret.

Menneskeheten har et kjærlighetsforhold med høy carb matvarer

Små Globule molekyl karbohydrater mat har en tendens til å utgjøre flertallet av menneskehetens favoritt "comfort mat. "Uavhengig av amerikansk ernæringsmessige kultur, alle som er avhengig av mat vil finne en grov gå for å eliminere dem fra kosten.

Sugar rik mat er noe av det vanskeligste å bryte vaner.

Dette er hvorfor så mange søte varer og bakeri elementer er presentert på matbutikk like ved inngangen eller utgangen. Enten metoden er en matbutikk måte å håper du vil handle når du er sulten.

Vekttap utfordringer er en repeterende slag

Mat, ulik alle andre avhengigheter, er virkelig en avhengighet, som betyr det er nødvendig. I motsetning til alle andre kontroll saker som kan bli forlatt, er mat en fornybar problem å håndtere. Vi faktisk trenger å spise. Det er derfor blodsukkeret effekt på vekttap er et av de viktigste temaene for folk overalt. Vi spiser.


Previous:nothing Next:slimquick effekter

Relaterte artikler


 • animalsk mat som er rik på kalsium
 • granateple juice vs granateple ekstrakt
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • raskeste måten å miste 50 pounds
 • pinjekjerner ernæring
 • fem ingrediens kosthold
 • kardial diett mat
 • informasjon om resveratrol
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • hvordan du får fett i en uke
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com