det beste fôret for å miste buk fett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-23
Noen ganger miste vekt er ikke problemet. Noen ganger bare målrettes mot et område på kroppen din der du ønsker å miste vekt er det vanskeligste. Det er så mange dietter der ute som mål å hjelpe deg å miste vekt, men hvis du er spesielt prøver å kaste pounds ut av magen din, det virkelig er noen alternativer du har som vil maksimere vekttap.

High Protein

Protein er en av de beste tingene du kan putte inn i kroppen din. De protein enzymer er lett brent under daglige aktiviteter og er rike på aminosyrer som stimulerer vekttap. Dette gjør det mye vanskeligere å lagre protein som fett celler for senere bruk. Eksempler på proteiner er kjøtt som biff og svinekjøtt, fjørfe som kylling og kalkun, og fisk som laks og tunfisk. Den høye kvalitet protein enzymer som finnes i disse matvarene hjelper kroppen å forbrenne fett, skur pounds og øke stoffskiftet. Den magreste protein er hvitt kjøtt på kylling-og svinekjøtt og fisk. De vil gi deg protein med minst mulig fett allerede i dem. Jo mindre fett-innholdet i bedre protein er for deg. Det er også protein shakes, pulver og barer er tilgjengelig for folk på farten som ikke kan sitte ned for en hyggelig lunsj eller middag hele tiden. Disse fungerer like bra, men generelt er ikke som å fylle. Høykvalitets proteiner er også funnet i bønner og egg, så du vil ikke alltid være å spise kjøtt. Bland det opp å holde ønske om å miste vekt i live.

Lite karbohydrater

Complex karbohydrater finnes i brød og pasta er magens øverste fiende. Karbohydrater er lett lagres som fett celler fordi folk pleier å spise altfor mange av dem om gangen. Problemet er at altfor mange karbohydrater er ofte bare noen ekstra biter av pasta eller en ekstra brødskive, så spiser for mye er veldig enkelt. Karbohydrater finnes også i sukker vi spiser hver dag. Hard godteri, sjokolade og andre søte godbiter vil føre til at kroppen til å bremse sin metabolisme, skaper kaos på magen og skrå området.

En god blanding av både

En god blanding av både proteiner og karbohydrater hjelper kroppen din bli fyldigere lenger, og vil hjelpe deg å holde mer disiplinerte og holde på diett. Balanse er svært enkel. I stedet for å spise hvitt brød, prøver hele korn brødet som er fullpakket med fiber. I stedet for å spise en ekstra middag roll, har en annen del av kylling eller fisk. Hvis du spiser godt, velsmakende proteiner, bor på en høy protein diett er veldig enkel.


Previous:nothing Next:raskt effektivt vekttap

Relaterte artikler


 • egenskaper av fruktose
 • hva er i Bally’s fettforbrenning kompleks piller?
 • vekttap detox sentre i Tampa, Florida
 • hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?
 • 1200 calorie metabolisme kosthold
 • mat intoleranse rens
 • binyrene og ernæring
 • ernæring i hjortekjøtt
 • vil sink hjelpe med interne kroppslukt?
 • fiskeoljer og læring for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com