dyr pak informasjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-06
Med hundrevis av supplement selskaper flommer markedet, er det vanskelig å skille seg ut fra mengden. Med riktig image og mentalitet, skjønt, det er mulig. Animal Pak, laget av Universal Nutrition, skiller seg ut fra resten med et nei hype mentalitet. Med en solid holdning og et kvalitetsprodukt linje, er det vanskelig å vende seg bort fra det bilde de innpode i løftere og utøvere i alle aldre

Bakgrunn

Animal Pak er et supplement linje produsert av Universal Nutrition som har eksistert siden 1983. De skaper en rekke produkter som kalles "Paks" som kan brukes til hjelp i alt fra å få muskler til å miste fett og utover. Animal Pak er dedikert til en "no hype" og "no nonsense"-mentalitet.

Produkter

Det er ni Animal Pak produktene, og her er beskrivelser av fire. Hver av disse Paks gir mosjon og helsemessige fordeler. Animal Pak er den mest grunnleggende starteren supplement. Animal Pump er et kreatin produkt utviklet for å bidra til å bygge muskler og øke styrke. Hvis du leter etter en EFA (essensielle fettsyrer) supplement, prøv Animal Omega. Animal Cuts er et fett-tap produkt som lover å hjelpe deg å oppnå en tørr og etset utseende.

Opplæring

Animal Pak har et bestemt syn på vekttrening. I tråd med sine produkter, de følger en bodybuilding-sentriske mentalitet. Mass er hovedmålet. Men de bruker en metode som kalles powerbuilding. Dette bestemte trening metodikken er utformet for å bygge både styrke og masse på samme tid. Det er egentlig en kombinasjon av en styrkeløft rutine og en bodybuilding rutine, derav navnet.

Image

Animal Pak skiller seg ut fra konkurrentene, produktet linjen være en årsak. Imidlertid har bildet Animal Pak laget er forskjellig fra mange andre supplement selskaper. Støtter deres hardcore og ikke rote rundt ideologi, bruker Animal Pak bilder av dedikerte masse monstre, så å si. De understreker vilje og innsats og innpode dette bildet i hodet av sine brukere.

Hensyn

Ikke glem at selv om Universal Nutrition Animal Pak har gode produkter, er de bare en av mange supplement linjene i fitness industrien. Hvis du er nysgjerrig på sine produkter, prøve dem. Hvis du liker produktene deres, feste med dem. Men ikke vær redd for å armen ut og mikse og matche litt med produkter fra andre selskaper kvalitet.


Previous:nothing Next:hvordan å miste 5 pounds rask

Relaterte artikler


 • hvordan kroppen detox naturlig
 • hvordan å destillere vann
 • slanking og vekttap
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • informasjon om resveratrol
 • hva er fordelene av l-karnitin?
 • informasjon om stevia søtningsmiddel
 • den beste dietten måltid planer
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • vekt retningslinjer for barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com