enkle måter for en tretten år gammel til å gå ned i vekt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-02-06
Ernæring for de i begynnelsen av tenårene er kritisk viktig fordi disse er de årene når kroppen gjør en god bit av sin voksende som en del av puberteten. Selv om de samme commonsense reglene som spiser mindre og trene mer gjelder fortsatt når det kommer til vekttap i denne alderen, tenåringer er særlig utsatt for kroppsbilde problemstillinger som må vurderes når du oppretter eller vurderer et vekttap program. Vaner og holdninger utvikles i denne alderen er sannsynlig til å feste med 13-åringen for resten av livet, så det er viktig å velge med omhu.

Ernæring

Din 13-åringens beste sjanse for sunn vekttap vil komme ved å velge fra fornuftig mat alternativer. Dette inkluderer å holde sunn snacks på hånden at teen kan enkelt ta for seg selv og tilfredsstille en junk food craving ved koking favoritt mat hjemme på slankere siden i stedet for på vei til stasjonen gjennom. Du kan bake pommes frites i ovnen, bruk magre kjøttdeig for å gjøre hamburgere og bruke grovbrød til rundstykker. Hvis barnet foretrekker å kjøpe lunsj på skolen i stedet for å pakke en, gjennom skolen menyer med henne på forhånd og diskutere sunne alternativer.
Det kan være lurt å vurdere et vekttap program spesielt utviklet for tenåringer, som Trim Kids eller Slim Kids.

Fitness

Å hjelpe barnet ditt til å bli mer aktive i stor grad vil bidra til sunn vekttap. Mange leger anbefaler barn deltar i en fysisk aktivitet i minst 30 minutter hver dag. For 13-åringen som er ute av form, bli et idrettslag kan være vanskelig og gjøre henne forlegen. Prøv å delta med henne ved å sykle, skøyter eller gå sammen. Viser henne de forskjellige fitness muligheter vil hjelpe henne å finne aktiviteter hun liker og hjelpe henne å miste vekt.

Støtte

Se etter ressurser som diskuterer hva vekttap er som for en 13 år gammel. Nettsteder som blubberbusters. com og "Teens preteens" delen av Livestrong. com gi tips, veiledning og støtte for overvektige tenåringer. Emner løses er ungdoms stress og ungdoms selvfølelse.


Previous:nothing Next:Herbalife vekttap

Relaterte artikler


 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • hjemmelaget kolon rensing rettsmiddel
 • kosthold for fedme
 • fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt
 • ulempene av protein vibrering
 • symptomer på lavt B12
 • sunt kosthold plan
 • den beste vitaminer for leddene
 • mat som inneholder fett
 • fakta om cellulitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com