phentermine import lover

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-02-12
Phentermine, ifølge US Drug Enforcement Administration, er den mest foreskrevne og mest ofte spurte slankepille på det illegale markedet. Phentermine, også kjent under merkenavn lonamin, Fastin og Adipex, ble utviklet og markedsført som en erstatning for amfetamin, vanligvis brukt som en appetitt suppressant. Mens Phentermine er legitim når foreskrevet under omsorg av lege, er det ulovlig å importere dette stoffet eller andre kontrollerte stoffer inn i USA uten skriftlig godkjenning av lege. (Se referansene. )

Historie

Phentermine er en av de eldste FDA godkjente legemidler for fedme. . Phentermine. com hevder at Phentermine er en appetitt suppressant brukt til kortvarig behandling av fedme. Ved bruk sammen med kosthold, mosjon og atferd terapi, kan Phentermine hjelpe deg å miste vekt mens du lærer nye måter å spise og å utøve. (Se referansene. )

Bruker

Phentermine er foreskrevet av leger og har blitt vist å redusere vekten hos overvektige mennesker ved å redusere appetitten. Imidlertid er Phentermine en kortsiktig behandling som kan være vanedannende,. Derfor er vanligvis bare foreskrevet for åtte til 12 uker

Identification

Phentermine er produsert av en rekke produsenter, som er oppført av Phenforum. com, og er tilgjengelig i flere styrker, former og farger. Apotek i USA er regulert av FDA, slik at du kan være trygg på at du får riktig stoffet når foreskrevet av lege, men bestiller online kan ikke være sikker.

Misforståelse

Det er mange advokater annonsering farene for brukere av Phen-Fen, som er en blanding av Phentermine og fenfluramin. Mens FDA bekrefter at inntak av Phentermine alene er trygt, var kombinasjonen av Phen-Fen funnet å skape hjerteklaff problemer og ble avviklet.

Advarsel

Hvis du vurderer å ta phentermine, gjennom "Før du tar Phentermine" liste på Drugs. com å se om noen forhold du har, vil være problematisk med denne medisinen. (Se referansene. )

Juridisk

Selv om det er ulovlig å bestille en kontrollert substans og få den levert til USA uten resept, noen nettapoteker synes å være å få rundt dette. Internett stoffet selskaper og såkalte apotek fra Europa til Canada, skriver ulovlige resepter uten noen gang å se pasienter og selge høykostland medisiner til forbrukere.

Ifølge det amerikanske FDA Code § 21, kan noen bli bøtelagt eller fengslet for brudd på føderale lover som forbyr stoffet innførsel. For eksempel kan enhver som bryter loven mot re-importere reseptbelagte legemidler opprinnelig laget i USA bli bøtelagt opp til $ 250. 000 og fengslet i inntil ti år. (Se referansene. ) Hvis du er heldig nok til å unngå loven, du fremdeles ikke kan være helt sikker på hva du egentlig tar.


Previous:nothing Next:hypertensjon og kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan unngå kosthold lapp svindel
 • hvordan å gå ned i vekt, klarer å holde den av og holde seg frisk
 • dyr pak informasjon
 • hvor mye koffein er i salgsautomat kaffe?
 • helse kosthold for fettlever
 • Amaranth ernæring
 • sunt kosthold kosher produkter
 • tryggeste vekttap kosttilskudd
 • acid reflux diett måltider
 • hvordan å gå ned i vekt - vekttap tips
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com