ribose supplement informasjon

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-02-21
Det finnes mange kosttilskudd som annonserer muligheten til å øke muskel gevinst og kvalitet på trening. Ribose kosttilskudd er ofte sagt å gjøre begge deler, og deres fordeler forlenge selv utenfor riket av kroppen-bygningen. Men det er viktig å forstå hvordan ribose kosttilskudd arbeid for å forstå deres konsekvenser og mangler

funksjoner

Ribose finnes naturlig i kroppen som sukker finnes i levende celler. Sammen med sin rolle koding proteiner som RNA (ribonukleinsyre) og DNA (deoksyribonukleinsyre), utfører ribose en sentral rolle i dannelsen av adenosin trifosfat, eller ATP. ATP er den energien cellene trekke på for å utføre oppgaver som for eksempel muskel sammentrekning. Så en ribose supplement til slutt gir kroppen større nivåer av ATP, og dermed mer energi til fysisk trening.

Athletic Bruk

Ribose kosttilskudd er ofte tatt ved å trene utøvere, siden det er kjent for å øke utholdenhet og utholdenhet, fremme muskelvekst. I tillegg supplerer ribose angivelig tillater utøvere å komme seg etter trening raskere, siden cellene ikke trenger så lang tid å gjenvinne sin energi nivåer. Bortsett fra ord-av-munnen, men har ingen faste kliniske studier er gjort for å sikkerhetskopiere disse påstandene, kosttilskudd, slik ribose sanne rolle i å fremme fysisk form er udefinert.

Misforståelse

Det har vært noen foreløpige studier kjøre på dyr om rolle ribose kosttilskudd i trening, og kan det ha effekt i motsetning til det mange tror. Et relativt lavt ATP-nivå er nødvendig for insulin følsomhet og glukose re-opptak i muskelcellene. Med høy ATP nivåene forårsaket av ribose tilskudd, kan glukose være ute av stand til å gå inn igjen i muskelcellene, og ingen vekst kan ha skjedd. Dette har ledet noen forskere å finne at ribose kosttilskudd er bra for bedre og mer langvarig ytelse, men ikke for faktiske muskel vekst.

Medical Bruk

Ribose kosttilskudd har et bruk utenfor treningsstudioet også. Deres evne til å stimulere cellulære energi er spesielt nyttig i utvinningen av hjerteinfarkt ofre, siden de kan bidra til å vitalisere hjertevev. I tillegg, for mennesker som lider av iskemi, kan ribose kosttilskudd forbedrer blodsirkulasjonen. Til slutt, ribose kosttilskudd hjelpe stimulere veksten av ATP i lider av ATP uttømming-relaterte sykdommer.

Advarsel

Fordi ribose er et kjemisk stoff som finnes naturlig i cellene, er det vanskelig å umulig å overdose med ribose kosttilskudd. Men, kan kosttilskudd få ut noen negative bivirkninger, inkludert diaré, kvalme, hodepine, hyperurikemi, hypoglykemi og hyperuricosuria. I tillegg må diabetikere alltid konsultere med lege før de tar ribose kosttilskudd eller annen grunn.


Previous:nothing Next:bivirkninger av leptin

Relaterte artikler


 • den ernæringsmessige verdien av kjøtt erstatter
 • stillesittende vekttap
 • phentermine import lover
 • fiskeoljer og læring for barn
 • detox med colonics
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • hvordan du bruker dratt drivstoff
 • kosthold for høyt kalium
 • poteter og vekttap
 • kosthold frosne matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com