slimquick effekter

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-02-20
Slim Quick er markedsført som en diett pille som forårsaker akselererte vekttap. Slim Quick er markedsført mot kvinner. Ingrediensene i Slim Quick er alle naturlige. Noen av ingrediensene i Slim Quick inkluderer B-12, koffein og grønn te ekstrakt. Den er ment å brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Etter doseringen på emballasjen er viktig, fordi Slim Quick inneholder sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein og grønn te ekstrakt, noe som kan føre til en økning i hjertefrekvens. Ved vurdering av bruk av eventuelle tillegg, ta kontakt med lege for å sikre at tillegget skal være trygt for deg å bruke og ikke samhandler med noen medisiner du drar.

Dehydrering

Slim Quick kan føre til dehydrering hos noen mennesker. . Dette er fordi Slim Quick inneholder ingredienser som kan føre en person til å miste vann vekt. Ingrediensene i Slim Quick som forårsaker vann vekttap er furu ekstrakt, kjerringrokk, UVA Ursi, og løvetann blad. I tillegg er koffein og grønn te ekstrakt i Slim Quick kan føre til ekstra vann vekttap. Dette er fordi sentralstimulerende midler er kjent for å opphisse sirkulasjons-og åndedrettssystemet systemer i kroppen som kan føre til økt svette og urinering. Dehydrering er lett motvirkes ved å forbruke mer væske.

Heart Rate

Alle diett piller som inneholder sentralstimulerende midler kan føre til en økning i hjertefrekvens, og Slim Quick er ikke annerledes. Tilstedeværelsen av en for høy dose av sentralstimulerende midler i kroppen vil føre til en persons blodtrykk og puls til å øke til sentralstimulerende midler utskilles fra kroppen. Hvis Slim Quick er tatt i beløpet som anbefales på pakningen, bør enhver økning i puls og blodtrykk avta løpet av én til to timer å ta Slim Quick.

Sleep Trøbbel

Tilstedeværelsen av sentralstimulerende midler i Slim Quick kan føre til at noen brukere å oppleve søvnløshet og andre søvn komplikasjoner. Det anbefales at du tar en dose av svømme raskt tidlig i dagen. Unngå å ta Slim Quick et par timer før du bestemmer deg for å sove. Dette vil gjøre det mindre sannsynlig at du opplever sover komplikasjoner av bruk.

Kvalme

Bruk av Slim Quick kan forårsake kvalme i noen mennesker. Grunnen til dette er at kroppen kan trenge tid til å tilpasse seg de ingredienser som brukes til å lage Slim Quick. Kroppen skal normalt justere (utvikle en toleranse) til Slim Quick innen få dager etter første gangs bruk. Hvis kvalme er et kontinuerlig problem ved bruk av Slim Quick, alternative kosthold supplement alternativer bør utforskes.

Hormonelle effekter

Fytoøstrogener, slik som de som finnes i Slim Quick, er laget for å fungere på samme måte som østrogen som produseres naturlig i kroppen. Ingrediensene som brukes i Slim Quick som er fytoøstrogener er chasteberry og soya. Bruke Slim Quick samtidig som prevensjon medisiner kan forårsake en interaksjon kan forekomme.


Previous:nothing Next:hva fisken har kvikksølv?

Relaterte artikler


 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
 • hvor å miste vekt på en sunn måte (miste vekt på lang sikt)
 • femten hundre kaloriinntak
 • hvordan å miste 2 pounds per uke basert på kalorier
 • svart valnøtt fordeler
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • kosthold for høyt kalium
 • hva er matvarer som er lov på Atkins diett?
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • kalorier i et balansert kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com