spiselig gull leaf farer

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-02-14
Ingenting sier eleganse mer enn en delikat kringle aksent med en touch av spiselig bladgull. Likevel hjem kokker bekymre unødvendig om faren ved inntak av flak av bladgull og kostnaden ved å kjøpe det. Ikke bare er gull leaf trygt å ingest og ufarlig for kroppen, men det er billig

Misforståelse

Mange tror at spiselig bladgull må være ille å ingest, siden andre metallic dekor er funnet å inneholde skadelige biprodukter, spesielt sølv dragees. Dragees, små sølv-farget baller, har blitt utestengt for salg i delstaten California siden 2003.

Gold blad inneholder ikke skadelige biprodukter, og ifølge spiselige Gold, har blitt sertifisert trygg på ethvert nivå av forbruk. Mens Food and Drug Administration i USA ikke har testet spiselig bladgull, har europeiske ekvivalenter av FDA sertifiserte det mat-grade, og US FDA representanter i 2005 konstatert at ingen hadde bedt dem om å gi en anbefaling på spiselig gull leaf .

Forbruk

Spiselig Gold sier at bladgull "vil gå ut av kroppen etter ca 24 timer uendret uten å forårsake noen skade eller reaksjon på kroppen. " De fleste spiselige gull leaf produkter er 22-til 23-karat gull og inneholder ingen tilsetningsstoffer metall som kroppen ikke kan behandle. Spiselige Gold selger bladgull som er en kombinasjon av rent gull og rent sølv, som begge er spiselig i alle størrelser kvantum.

Bruker

Spiselig bladgull kan brukes til pynt håndlaget sjokolade, kaker og godteri. Mens vanligvis brukes til å dekorere desserter, er spiselig bladgull også et attraktivt tillegg til cocktails eller delikate kanapeer. Den spiselige gull i seg selv har ingen smak og ingen konsistens, smelter på forbruk. Uansett tiltenkte bruk, vil en touch av spiselig bladgull formidle eleganse og hell og er sikker på å imponere dine gjester.

Historie

Spiselig bladgull har vært brukt til pynt i århundrer, særlig av italienerne og fransk. I renessansen i Italia, kanskje hele bankett retter bli innhyllet i gull, ifølge produsent Lynn Neuberg. I 202C den japanske begynte dekorere søtsaker og skyld med spiselig gull. Spiselig gull vises med større frekvens i fine dining, der restaurant kokker føler behov for å presentere noe uvanlig og stemningsfull til sine gjester.

Process

Den tynne ark av spiselig bladgull er svært skjøre og kan være utfordrende å arbeider med. For best resultat, bruk spissen på en liten kniv til å rive litt bladgull ut av arket. Bruk en liten kniv andre å skrape bladgull på elementet du dekorere. Den bladgull vil naturlig crinkle i prosessen for å skape et unikt design.


Previous:nothing Next:frisk kokos vann næringsinnhold

Relaterte artikler


 • palmeolje ernæring
 • hva vitaminer vil øke energi?
 • calorie sykling kosthold
 • hvordan å fortsette å spise sunt og kosthold etter to uker
 • tare og vekttap
 • kalsium og vitamin d bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise vekt overvåkere måltider
 • raske måter å få vekt
 • er yohimbin utrygge eller farlige for muskler?
 • Hvordan vet jeg om jeg er undervektig eller overvektig?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com