10 idiot proof kosthold regler

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-03-22
Fad dietter kommer og går, men er det noen grunnleggende diett regler som alltid vil fungere. . Ifølge Rena Wing, direktør for Weight Control Diabetes Research Center i Rhode Island, er strategien enkel: "inntar færre kalorier og forbrenne mer kalorier enn du forbruker. " Dette kan være vanskelig å gjøre med en travel livsstil, men du kan lykkes ved å gjennomføre små endringer i din daglige rutine.

Spis mer grønnsaker

I stedet for å bekymre seg om å spise mindre, start ved å legge mer grønnsaker til kosthold. Ved å fylle opp på grønnsaker, vil du spise mindre stivelse og fetende mat.

Gå eller sykkel der du kan

Det kan ikke være praktisk å bytte inn bilen for pendlingen, men kanskje du kan gå til lunsj eller ta sykkelen neste gang du trenger å plukke opp noen dagligvarer.

Bruk trappen i stedet for Rulletrappen

Bruk alltid trappene. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men praksis vil styrke beinet og leggen. Hvis det er for vanskelig til å begynne med, prøve å gå et fly eller to ovenpå før du slår til heisen.

Erstatt Sukkerholdige brus med vann eller brus Diet

Et gjennomsnitt kan med brus inneholder 131 kalorier. Dette kan ikke virke som mye, men bare se hva som skjer når du bytter til diett brus eller vann.

Eat Low Fat, High Protein Foods til Feel Full

Lav fett, høy protein matvarer som fettfri yoghurt , kan cottage cheese og eggehvite hjelper deg til å føle full uten å legge for mange kalorier i kostholdet ditt.

Reduser porsjonsstørrelsen

Prøv å dele maten i to før du begynner å spise. Spis halvparten og deretter vente litt for å sikre at du fortsatt er sulten. Drikk litt vann eller snakke med ditt måltid følgesvenner i fem minutter og du kan bli overrasket over å finne at du faktisk full.

Unngå Eating Out

Bare om noen måltid gjorde hjemme vil ha færre kalorier enn et måltid spist ut. Restaurant mat er forberedt på å lokke smaksløker og er ofte lastet med salt og fett uten hensyn til næringsinnhold.

Spis magert kjøtt --- men ikke for mye

De fleste vet at det å spise magert kjøtt er en god måten å redusere fett i kosten-men da spiser for mye og mot sin hensikt. Ifølge American Heart Association, er den riktige serverer størrelse 3-4 gram, som er på størrelse med en kortstokk

Exercise litt hver dag

Dette kan være hva passer inn i timeplanen din:. 15 -minutters spasertur, en halv time å spille Wii tennis, eller 10 minutter jage barna rundt i bakgården. Få opp og ut av sofaen i noen minutter. Vekten vil gå av, men du vil også føle deg mye bedre.

Spis mange små måltider i stedet for noen få store måltider

Det er virkelig vanskelig å diett når du sulter. Spis en liten, sunn snacks mellom frokost og lunsj, og mellom lunsj og middag. Og husk at selv midnatt snacks må være sunn. Prøv å spise popcorn eller en liten mengde nøtter.


Previous:nothing Next:Listen over fettrik mat

Relaterte artikler


 • lav karbohydrat diett måltid planer for diabetikere
 • hva slags mat inneholder mye svovel?
 • dietter til lavere kolesterol
 • daglig leveren detox og support
 • magnesium, kalsium og sink for foten smerte
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • fedme og vekttap kirurgi
 • mat kilder for kalium
 • uforklarlig vekttap
 • å spise riktig mat for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com