hva slags mat inneholder mye svovel?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-03-17
Svovel er et viktig mineral som gir kroppen mange fundamentale byggesteiner. Det er viktig for sunn hud, hår og negler, blant andre fordeler. Du kan få tilstrekkelig svovel fra mange matvarer som du sannsynligvis allerede spise

Identification

Bokstaven S i det periodiske representerer svovel. Det har atomnummer 16. Svovel er en blek gul metallisk element som finnes i naturen. Svovel er tredje etter kalsium og fosfor i overflod. Svovel er det viktigste næringsstoffet for kroppen. Det er mer viktig for kroppens helse enn magnesium, sink, jern, kobber, natrium og jod. Uten svovel kroppen vil dø, ja, bærer svovel mange fordeler for en sunn kropp

Fordeler

Svovel finnes i alle levende celler. . Molekyler av svovel danne aminosyrene metionin, cystein og taurin. Disse aminosyrer eller proteiner er byggesteinene for helsen. Svovel er drivkraften for energi til cellene. Det spiller en stor rolle i å forme huden (holder hud og organer sammen), hår, negler og brusk som former nesen og puter ledd. Det hjelper ut i fordøyelse og absorbsjon av fett, som det er nødvendig å lage gallesyrer. Det er en bestanddel av bein, tenner og kollagen (proteinet i bindevev). Som en del av insulin, er det behov for svovel i reguleringen av blodsukkeret.

Høy Proten, Høy Svovel

Mat som er høy i protein er høy i svovel. Rødt kjøtt, egg og belgfrukter (inkludert carob) faller inn i kategorien høye svovel mat som også er høy i protein. Kylling, and, nøtter og frø er også høy i svovelinnhold.

Grønnsaker High i Sulfur

Å vite at mange grønnsaker pack høyt svovelinnhold kan motivere en nye kjærlighet for å spise dem. Grønnsaker som inneholder store mengder svovel er brokkoli, kål, bok choy, sennep, brønnkarse, asparges, persille, hvitløk, løk, blomkål, rosenkål, gressløk, grønne grønnsaker, grønne bønner, grønnkål, søtpotet, spinat, gule erter, purre, tomater, erter, sjalottløk, jicama, avokado og neper.

Andre High-Sulfur Foods

Ta en titt på kjøkkenet og legge disse andre high-svovel mat i et sunt kosthold. Høy svovel frukt inkluderer kokos, papaya, ananas, banan og vannmelon. Oster, te og kaffe, whey proteiner, korn, peanøtter, sjokolade, fløte, pepperrot, rømme, soyamelk, soya ost og tofu også har høyt svovelinnhold.


Previous:nothing Next:daglig måter å holde seg frisk

Relaterte artikler


 • hva er B6 og B12 godt for?
 • ernæring for paranøtter
 • fiskeolje fare
 • hvor mange karbohydrater gjør en oransje har?
 • seks pack ab kosthold
 • alternativ til fiskeolje
 • gratis programmer som hjelper deg ned i vekt
 • hvordan du bruker nattlysolje effektivt
 • ingen kokk kosthold
 • hvor å miste vekt trygt og uten en diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com