kosthold etter nyretransplantasjon

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-03-01
Kosthold er en kritisk vurdering umiddelbart etter en vellykket nyretransplantasjon. Ditt kosthold skal hjelpe kroppen godta den nye nyren, og det er også mulighet for et farlig nivå av vektøkning etter en transplantasjon. Den vektøkning er normalt på grunn av økt appetitt en frisk nyre bringer, og det er vanlig for folk med en ny nyre for å få vekten etter transplantasjon. Legen vil følge din diett med å sørge for at du forblir frisk

Bone Health

Når nyrene er skadet eller svikter, skjelettet ditt ikke får den mengden fosfor de trenger for å holde seg frisk. Når en ny nyre er på plass og produsere sunne nivåer av fosfor, kan du begynne å oppleve det som noen ganger kjent som «sultne bein syndromet. " Legen din kan forskrive fosfor piller, og det kan også bli en økning i fosfor lagt til kosthold. Du kan få tilstrekkelig mengde av fosfor ved å spise lav-fett meieriprodukter og grove kornvarer matvarer. Legen din kan også legge til kalsium i kosten for å supplere behovet for å gjenoppbygge svake bein.

Protein

En av de viktigste næringsstoffene kroppen trenger umiddelbart etter operasjonen er protein. Protein hjelper kroppen gjenoppbygge muskler og vev som var skadet da nyrene var feil, samt vev som ble skadet under operasjonen. På grunn av den helbredende og bevarende av næringsstoffer som kroppen din vil gå gjennom etter operasjonen, vil det være nødvendig å øke inntaket av protein i kosten. Magert kjøttpålegg, egg, er meieriprodukter som melk og ost og hel-korn mat bra for dette formålet. Legen vil hjelpe deg med å overvåke protein inntak og prøve å hindre å ta i for mye protein for lenge, og forårsaker vektøkning.

Mat Håndtering Tips

Fersk mat er nøkkelen til en nyretransplantasjon pasienten fordi det er viktig å holde den friske næringsstoffer inn i kroppen som det gror og forsøker å godta den nye nyren. Når du tar frosne matvarer hjem, få dem i fryseren umiddelbart for å hindre enhver form for forurensning. Rengjør alle matvarer separat før du tilbereder dem. For eksempel, vaske salat og deretter vaske hendene før du går på å rense poteter og kjøtt. Vask alltid hendene gjentatte ganger når du håndterer maten, og spesielt når du flytter fra et mat til en annen. Kontroller at frossen mat er godt og riktig tines før du tilbereder dem.


Previous:nothing Next:hvordan du kjøper phentermine vekttap piller

Relaterte artikler


 • peanøttsmør fettinnhold
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • anti inflammatorisk urter for vekttap
 • hvor å miste vekt på Atkins uten å spise mye fett
 • best dietter for kvinner
 • kolon rensing og body detox
 • medisinske egenskaper sitronsaft
 • hvitløk piller for vekttap
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • raskeste måten å miste 50 pounds
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com