tips for å få høyere

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-03-01
Få høyere krever tid og dedikasjon. Mens mange tror du er stuck med din nåværende høyde, er det noen tips som kan følges for å øke det generelle utseendet på kroppen din høyde. Dette inkluderer både menn og kvinner, barn og voksne. Mens eldre vanligvis slutter å vokse senere i livet, er det fortsatt øvelser som kan gjøres for å hindre at ryggraden fra komprimere, noe som fører til en kortere høyde utseende

Riktig kosthold

Riktig kosthold er viktig i voksende høyere. Proteiner bør innarbeides i kostholdet ditt så mye som mulig, bestående av matvarer som magre stykker av kylling og biff, fisk, egg og nøtter. Innlemme i minst to til tre porsjoner protein i din daglige diett. Vitaminer og mineraler er også viktig i den generelle helse og vekst av den menneskelige kroppen og finnes i frisk frukt og grønnsaker. I stedet for snacking på junk food, spiser frisk frukt og 100 prosent fruktjuice, sammen med salat på måltidene og grønnsaker med en grønnsak dip som en ettermiddag snack. Holde kroppen helt hydrert er også en annen viktig faktor i økte høyden. Drikk minst to liter vann per dag for å holde kroppen fungerer på sitt beste. Hold deg unna koffein produkter, som stunt vekst. Disse elementene er kaffe, brus og sjokolade. Hvis du må drikke kaffe eller brus, drikke koffeinfri.

Øvelse

tøyningsøvelser forlenge kroppen og ryggraden, øker den generelle kroppshøyde. Hanging er en enkel måte å forlenge kroppen. Så mye av dagen blir brukt sitter, komprimerer denne ryggraden, slik du synes kortere enn du egentlig er. Ved å henge, disse musklene og leddene strekke ut til sin normale posisjon. Henge fra en bar som er høy nok til at hele kroppen til å utvide uten å berøre gulvet. Hang i 20 sekunder om gangen, ta en pause, og gjenta når stand. Du bør henge minst tre ganger per dag, i 20 sekunder hver. Yoga og Pilates øvelser arbeider også for å strekke hele kroppen, inkludert ryggen. Innlemme minst en 20-minutters økt i noen av disse inn i ditt treningsprogram minst tre ganger per uke.

Riktig Sleep

Hvile gjør at kroppen til å reparere seg selv fra skade og også tillater kroppen å vokse. Den menneskelige kroppen krever gjennomsnittlig åtte timer søvn per natt, noe som er viktig når du er ute etter å øke det samlede kroppshøyde. Mens våre tidsplaner ikke alltid mulig for oss å sove så mye hver natt, er det avgjørende å få tid til åtte timer med hvile per natt så ofte som mulig.


Previous:nothing Next:enkle karbohydrat diett

Relaterte artikler


 • hva er noen tarm rensing matvarer?
 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking eller trening
 • hvorfor er kalsium viktig for bein helse?
 • hvordan å senke kolesterol naturlig og sunn måte
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise riktig mat
 • vekttap og grønn te
 • vitaminer og mineraler for tynt hår
 • autisme øvingsvirksomhet
 • olivenolje ekstrakt fordeler
 • Totalt renser av blodårer vener og hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com