tips om å miste vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-03-04
Behovet for vekttap er en universell kamp som du sannsynligvis kommer til å møte minst én gang i løpet av din levetid. I et marked der kosttilskudd og gimmicks råder grunnen, kan du finne det vanskelig å mønstre opp motivasjonen og strategi for å lette å miste. Gjennomgang noen tips om hvordan å gå ned i vekt kan hjelpe peke deg i riktig retning

Hvor Start

Reduser mengden kalorier. du har på daglig basis og litt under mengden kalorier du bruker på en daglig basis. For eksempel, hvis du er svært aktiv, vil du kreve et høyere beløp av daglige kalorier, fra 1800 til 2500. Hvis du er stillesittende, derimot, bør du sannsynligvis redusere mengden av kalorier til under 1700 daglig for å effektivt gå ned i vekt. Dette vil være basert utelukkende på ditt eget aktivitetsnivå og hvor mye kalorier du forbrenner i motsetning til hva du spiser individuelt.

Endre Din Metabolism

Når jeg prøver å gå ned i vekt, stoffskiftet kan enten være din beste venn eller din verste fiende. Få din metabolisme å jobbe for deg kan gjøres på flere ulike måter, blant annet kontrollere hva du spiser, når du spiser den, og mengden av aktivitet (trening) du utfører.

Endre stoffskiftet kan begynne med å spise mat som øker stoffskiftet. Disse matvarer inneholder fiber-rik belgfrukter, hele korn og magre proteinkilder. Konsumere mat som disse øke stoffskiftet ved å forårsake din kropp til å arbeide hardere under fordøyelsen prosessen for å skaffe energi.

Du kan også endre stoffskiftet ved å spise minst fem mini-måltider i løpet av dagen. Dette vil gi kroppen din med en jevn energikilde som vil hindre deg fra å gå inn i den fryktede bulk-bygningen sult modus. Når du ikke klarer å spise på regelmessig basis, vil kroppen din begynne å lagre mer fett fra det du spiser. Dette er en overlevelse instinkt i kroppen som din forfedre brukte å gjøre det gjennom lange vintre med lite mat.

Aerobic Exercise

Aerobic øvelsen vil hjelpe deg å miste vekt og tone områder av kroppen din. Kombinert med et sunt kosthold, reduserer aerob trening risikoen for hjerte-sykdom når utført på en anbefalt hastighet på 20 til 30 minutter, to til tre ganger ukentlig.

Trapp opp aerobic trening under aktiviteter som jogging, turgåing, vil sykling (sykling) eller svømming fart på stoffskiftet og hjelpe deg i vekttap. Intervall trening hjelper deg med å forbrenne fett lagringen på en raskere hastighet når utført. Hvert tre minutter av bærekraftig tempo aerobic trening du gjør bør følges med 30-sekunders bursts av svært forhøyet innsats for å gjennomføre intervalltrening riktig

Vektløfting å miste vekt

Selv om vekttrening kan legge muskelen-noe som er tyngre enn fett-til fysikken din, bør du ikke overse fordelene som lyset vektløfting kan gi. Sammen med å ha en fastere kropp, lett til moderat vektløfting kan tjene til å fart på forbrenningen på lang sikt gjennom å legge til muskel.

Muskel i kroppen din bruker mer kalorier (energi) for å bygge, reparere og vedlikeholde. Legge lean muskler til kroppen din kan bidra til å heve din hviler metabolic rate enormt, som igjen vil hjelpe deg på din vekt-tap reisen. Bruk en lett og mange repetisjoner programmet slik at vekten din trening er mer aerobic. Prøv krets trening, som utfører en rekke øvelser i rask rekkefølge uten å hvile i mellom, for å gjøre treningen mer aerobic og fettforbrennende.

Foods Unngå

Du har kanskje allerede hørt at søt mat er dårlig for deg når du prøver å gå ned i vekt. Selv om dette er sant, å forstå hvorfor dette er tilfelle vil gi deg ytterligere grunn til å unngå disse fristelsene.

Sukkerholdige eller enkle karbohydrater som godteri, brus og til og med store mengder søt frukt gir rask kilder til energi som er lett absorberes og lagret som fett. Løpere ofte tar del i disse typer matvarer på sine dietter på grunn av denne grunn. Prøv å utføre aerobic trening umiddelbart etter å ha spist godteri å brenne kalorier umiddelbart, slik at de ikke vil bli lagret.


Previous:nothing Next:tips for å få høyere

Relaterte artikler


 • hemmeligheter for å vokse høyere
 • hvor å konvertere et gulv skala til en stol skala
 • kilder til vitamin C & hemoglobin i matvarer
 • hvordan å sprenge vekk mage fett
 • hva du skal spise for å hindre oppblåst mage
 • infertilitet vitaminer for menn
 • salba fordeler
 • diett for å redusere ditt kolesterol
 • kalorier i honning vs sukker
 • hvordan kroppen detox naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com