bivirkninger av kasein protein

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-04-16
Kasein protein er den primære protein som finnes i meieriprodukter som melk, ost og smør, men det er også lagt til nondairy Creamer, soya ost, protein drinker, energibarer, drikke og andre bearbeidede matvarer. Forbruket av dette proteinet kan forårsake en rekke reaksjoner, de fleste stammer fra allergi. Men uavhengig av allergier, reagerer proteinet med menneskelige hjernens kjemi

Kilder

Hvis du er allergisk mot kasein, vil du ønsker å unngå alle melkeprodukter. Du også vil ønske å skanne ingredienser på noen spiselige produkt fordi det er ofte lagt til usannsynlig mat. For eksempel, merkede produkter "non-meieri" fortsatt kan inneholde kasein protein. Mat produsenter jevnlig legge kasein til disse produktene på grunn av sin helhetlige kvalitet. Kasein protein gjør en bemerkelsesverdig jobb med å binde ingrediensene sammen og holde produktenes tiltenkte form, omtrent som spiselig lim. Det er også inkludert i noen ikke-spiselige produkter, som for eksempel neglelakk. Hvis du er følsom for dette proteinet, vil du ønsker å skanne ingrediens etiketter for alle type produkt som du setter i eller på kroppen for å sikre at den ikke inneholder kasein.

Side Effects

Forbruk av kasein kan føre til flere reaksjoner i allergiske individer som spenner fra mild til alvorlig. Et individ kan ha enten en umiddelbar reaksjon på kasein, symptomer manifestere minutter etter inntak av den eller forsinkede reaksjoner med symptomer som ikke vises i opptil en uke etter at kasein er svelget. inkluderer Disse bivirkningene utslett, elveblest, oppblåsthet, mage-tarm ubehag (vondt i magen og kramper), og anafylaktiske reaksjoner.

Betydning

Mens de fleste av disse symptomene er ikke livstruende, anafylaktiske reaksjoner har potensial til å være fatalt. Under en slik reaksjon, kan en allergisk person opplevelse pustevansker, en topp i både blodtrykk og puls og tap av bevissthet. Hvis du er allergisk mot kasein, anbefales det at du forblir årvåken om maten du får i deg og andre produkter som du forbruker. Det anbefales også at du snakker med en medisinsk faglig om noe mer som du kan være i stand til å ta for å beskytte din helse mot de negative effektene som kasein kan utgjøre.

Andre reaksjoner

Casein fører også til en interessant effekt ved inntak av folk ikke er allergisk mot proteinet. Ifølge Meisel H. FitzGerald og R. J. Bundesanstalt i en 2000 klinisk studie, er en naturlig forekommende opiat innebygd i kasein protein. Når proteinet er fordøyd, blir det brutt ned i tarmen, og slipper opiater, som på sitt sterkeste har styrken av en tidel at av morfin. Det er en subtil effekt som de mener bidrar til mat cravings relatert til sult. Hvis du finner deg selv craving ost, kan det være på grunn av opiater utgivelse som osten utløser, snarere enn sult selv eller en naturlig tilbøyelighet mot smaken av maten.

Advarsel

Kasein protein finnes i meieriprodukter og mange andre bearbeidede matvarer, samt noen ikke-spiselige produkter, som maling. Hvis du er allergisk, er det viktig å lese nøye ingrediensene på innkjøp av matvarer. Allergiske reaksjoner varierer fra milde til livstruende og kan skje umiddelbart etter forbruk, eller ta opp til en uke skal vises. Ikke-allergiske reaksjoner inkluderer økt food cravings for de matvarer som inneholder kasein, uavhengig av faktisk sult. Ved inntak i små mengder, presenterer det minimal fare for helsen din, men når masse mengder er fortært, er det knyttet til fedme og, deretter, diabetes.


Previous:nothing Next:matvarer for å unngå med en hiatal brokk

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt uten slanking eller trening
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • hvordan du kan redusere risikoen for kreft
 • juice oppskrifter for kolesterol
 • digestive fordelene med yoghurt
 • vitaminer for å ta for kvinner med tynt hår
 • anti-inflammatorisk vs inflammatoriske matvarer
 • fordelene av vitamin E og selen
 • hva mineraler finnes i maten?
 • 10 måter å spise sunt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com