hvordan å øke vekten

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-04-15
Selv om vårt samfunn tilbringer mye tid på å bekymre hvordan å gå ned i vekt, er det lett å glemme at andre skal bry deg om hvordan du øker vekten. Enten på grunn av en aktiv og krevende livsstil, høyt stoffskifte, medisiner, eller sykdom, må mange mennesker konsentrere seg om å legge noen pounds. Hvis du er undervektig og trenger å lære hvordan du kan øke vekten din, er det mange alternativer
en.
Fokus på økt kalorier til måltidene. Å få vekt, må du øke antall kalorier du tar i hver dag. Prøv å legge litt mer mat til hvert måltid, spesielt mat høyt i kalorier. Pass på å legge mat høyt på sunt fett, som olivenolje, avocado, og nøtter.
To.
Legg til snacks mellom måltidene. Pass på å spise flere snacks hele dagen, som er pakket med kalorier. Sats på måltid erstatning barer eller høy-kalori rister da disse vil gi en høy mengde kalorier uten å unødvendig å fylle deg opp.
tre.
Legg til flytende kalorier. Legge drikker hele dagen kan hjelpe deg legge kalorier uten å engang merke. I stedet for vann eller diett brus, prøv juice eller melk. I stedet for te eller svart kaffe, bytte til en cappuccino eller latte. Liquid ernæring drikker som Sørg er gode alternativer til å både legge kalorier samt komplette din ernæringsmessige inntak. Bedre ennå, lage din egen drikke med en blender hjemme-på denne måten vet du at det du putter i drinken er sunt og naturlig
4
Legg merke til hva du spiser. . . Skrive ned hva du spiser i løpet av dagen kan hjelpe deg å vurdere om du spiser nok kalorier. Kanskje du spiser mindre enn du trodde. Bruk online matdagbok som fitday å spore hvor mange kalorier du tar inn gjennom mat og hvor mange du expend gjennom trening og din daglige rutine.
Fem.
Fokuser på å legge til rette øvelsen. Selv om du er undervektig, er det viktig å treffe gym, bare sørg for at du gjør de rette valgene treningen. Hold deg unna enkle cardio utstyr som det vil bare brenne av kalorier. I stedet fokuserer på å løfte vekter med mange repetisjoner for å legge tone. Lyset treningsøkter vil stimulere appetitten og du kan til og med snacks som du går.


Previous:nothing Next:hva er kalium beriket mat?

Relaterte artikler


 • whey protein og optimal ernæring
 • lavt kolesterol mat dietter
 • tips om å øke metabolismen
 • kilder til lutein og zeaxanthin
 • hvordan å slippe hypertensjon hvis en lastebilsjåfør
 • vil sink hjelpe med interne kroppslukt?
 • lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann detox
 • dietter for tynne barn
 • administrerende kolesterol
 • Meridia og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com