hoodia gordonii farer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-05-10
Hoodia, en kaktus-aktig plante innfødt til Afrika, har fått mye buzz i de senere årene i dietten bransjen for sin påståtte appetitt undertrykkelse effekter. Imidlertid er vitenskapen fortsatt fange opp om overvåking av effektiviteten, og farer, av hoodia gordonii, så det er best å fortsette med varsomhet

Produkter

Hoodia gordonii selges i form av piller, melk tygger, flytende skudd og leppepomade. Fordi markedet er mettet med bedragere, er det viktig å bare kjøpe hoodia gordonii fra en pålitelig kilde. Fordi dette stoffet anses et kosttilskudd er det ikke gjenstand for godkjenning av Food and Drug Administration.

Bruk

Hoodia gordonii bør tas i sin foreskrevne doser sammen med en lyd ernæringsmessig kosthold. Det er ingen forbudte matvarer på noen av hoodia dietter, og leverandører kreve stoffet virker gjennom et aktivt stoff som undertrykker appetitten. En britisk farmasøytisk selskap er for tiden undersøker dette stoffet til bruk i en anti-fedme narkotika.

Farer

Fordi det er lite vitenskapelig dokumentasjon på effekten og effektiviteten av hoodia gordonii, er det ikke noe oppgitt farer. Det er ikke et stimulerende og har ingen kjente farlige reaksjoner med andre matvarer eller narkotika ennå. Men gravide og ammende kvinner, diabetikere, hjerte pasienter, og de med blod sykdom eller en spiseforstyrrelse oppfordres til å holde seg borte fra hoodia.

Disponibel

Et riktig kosthold og full hydrering er allment akseptert som en metode som å kontrollere sult. Finn mat høyt og fiber som hele korn, frukt og grønnsaker. Drikk minst seks til åtte 8-oz. glass vann om dagen. Ofte, folk tror de sultne når de egentlig ikke har hatt riktig fuktighet og er bare tørst.

Vekttap

Leger advarer om at noen vekt tapt fra alle urtemedisin blir gjenvunnet når du slutter å ta narkotika. Ethvert vekttap plan bør inneholde lyd spise-og mosjonsvaner. Ernæring bør inkludere en rekke av hele matvarer spises i moderate mengder sammen med drikking av mye vann. En solid øvelse plan omfatter hjerte-aktiviteter og øvelser som fremmer styrke og fleksibilitet.


Previous:nothing Next:aubergine informasjon

Relaterte artikler


 • lav karbohydrat dietter
 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
 • helsemessige fordeler av geitemelk
 • raske vekttap på en uke
 • kosthold for en god leveren
 • ernæringsmessige verdien av papaya
 • fare for relacore
 • magen fettreduksjon
 • enkle karbohydrat diett
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com