hva slags mat inneholder ølgjær?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-05-24
Brewers gjær kan legges til mange matvarer, blant annet supper, brød, gryteretter, sauser, dips, og sprer seg. Brewers gjær er mye brukt av vegetarianere som kjøtt alternativ, som det er høy i protein

Fakta

Brewers gjær er en liten sopp som vanligvis vokser på bygg. Det regnes som et kosttilskudd, og kan legges til noe mat å øke sin næringsverdi.
Brewers gjær inneholder ikke noen aktive gjær, noe som kan rane kroppen av viktige næringsstoffer, gjæren i bryggere gjær har blitt deaktivert og ikke lenger har sin leavening evne

funksjon

Brewers gjær er brukt. for sitt høye innhold av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Den inneholder B vitaminer som niacin, folsyre, riboflavin og vitamin B 6, det imidlertid ikke, inneholder de viktige vitamin B12. Brewers gjær inneholder også sink, selen, jern og 11 andre mineraler sammen med alle de essensielle aminosyrene. Brewers gjær er ofte foreskrevet av leger som kosttilskudd i doser på 1 til 2 ss. daglig.

funksjoner

Brewers gjær kan finnes på din lokale helsekost butikk i form av flak, pulver eller tabletter. Pulverisert ølgjær kan bli stenket på popcorn for en velsmakende matbit eller et kjæledyr mat for å holde det tick-og flykte-free. Når den brukes alene, har ølgjær en sterk, litt bitter smak, men faktisk forbedrer smaken av mat som den er lagt.

Effekter

supplere din diett med Brewers gjær kan ha positive effekter på sårtilheling og kan også bidra til å forebygge forstoppelse, på grunn av sin høye fiberinnholdet. Det har vært brukt til å behandle kontakteksem og kan også redusere dårlig kolesterol samtidig øke det gode. Brewers gjær har blitt anbefalt å bidra til å regulere blodsukkeret, forbedre huden, og kan også kontrollere aldringsprosessen.

Advarsler

Når du bruker bryggere gjær som kosttilskudd for første gang kan du oppleve gass eller oppblåsthet, derimot, hvis diaré eller kvalme er tilstede, avslutte bruken av bryggere gjær og kontakte en lokal helsepersonell så snart som mulig. Hvis noen gjær allergi er kjent, ikke bruk bryggere gjær eller noen matvarer som inneholder bryggere gjær. Brukes med forsiktighet hvis du er allergisk mot mugg. Ikke bruk bryggere gjær om du tar MAO-hemmere for depresjon eller smertestillende medikamenter Demerol, som det kan samhandle med disse medikamentene og forårsake alvorlige bivirkninger.


Previous:nothing Next:soya for vekttap

Relaterte artikler


 • når å drikke protein drikker
 • vekt-tap retreater for voksne
 • enkel steg-for-trinn kolon renset hjemme
 • rå diett for vekttap
 • hvordan du får en nutrigenomics kosthold
 • dyp pusting og vekttap
 • kilder av triglyserider
 • økologisk sort te og vekttap
 • høyt blodsukker dietter
 • phentermine import lover
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com