hvordan forskning programmer på vekttap

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-05-25
Å miste vekt er en ting, vite hvor du skal komme i gang er en annen. Mange mennesker har problemer med å nå sine mål om å miste vekt på grunn av mangel på innledende kunnskap og forskning. Det finnes en mengde ting å vurdere. Bør du bruke en slanking program bare? Bør du bruke en cardio og styrke-treningsprogram sammen? Dette er bare et par av de spørsmålene som kan komme opp når du starter på veien til en vellykket vektreduksjon
en.
Sett presise mål. Å gå gjennom måneder med endringer i livsstil med det enkle og vage mål for å miste vekt vil få deg frustrert. For å begynne, må du sette et realistisk og målbart mål. Angi en tidsramme for å oppnå en første tap av en bestemt mengde vekt. For eksempel vurdere å starte med et mål å miste six pounds i en måned. Dette vil gi deg en behagelig tidsrom å komme i gang og til å ta et positivt skritt mot mer vekttap.
to.
Identifiser hvilken vei du vil ta å gå ned i vekt. Vurder om du vil takle din vekt-tap mål ved hjelp av en slanking program, en cardio program eller begge. Bruk begge er ideelt, men det er ofte lettere å starte med ett program til å innlemme i din livsstil. Videre bør du vurdere dette i forhold til din nåværende livsstil. Hvis du oppdager at du ikke konsekvent har tid til en aerobic program, så kanskje fokuserer på slanking programmet vil bedre passer din livsstil.
tre.
Lær om ernæring. Alle liker å spise, men ikke alle liker å lære om hva de spiser og, enda viktigere, hva de bør spise. Hvis du velger å gå ned i vekt gjennom en diett program, blir kunnskap om mat og ernæring vil være avgjørende. Vurder å bruke Mayoclinic. com 's Sunn Vekt Pyramid å komme i gang. Sammenlign din nåværende spisevaner med porsjoner rådet for hver type mat.
Fire.
Utdanne deg selv på totale energiforbruket. Dette vil være viktig spesielt hvis du velger å bruke et aerobic program for å miste vekt. Kroppen din har grunnleggende behov som krever energi. Antall kalorier som brukes til å opprettholde grunnleggende hvile funksjonen kalles basal metabolic rate, BMR eller. Dette er vanligvis der to tredeler av kaloriene du tar i går mot. Spise mat tar energi også, dette kalles den termiske effekten av mat og står for en mindre del av din totale energiforbruket. Resten kan forklares av din fysiske aktivitet, som kan manipuleres til å brenne mer kalorier gjennom hvor lenge og hvor intenst du trener.
fem.
Velg et program for å prøve. Hvis du ikke utvikler ditt eget program, mener de som allerede er tilgjengelig. For å få et håndtak på noen av de mer populære slanking programmer, bruk Medicinenet. com 's Diet Plans Programmer guide. Hvis du ønsker å supplere kosten med en cardio resept, bruke Exrx. net 's aerobic condition guide for å hjelpe deg med å lage en walking, jogging eller intervalltrening program. Disse to guider ikke bare inneholder nyttige programmer til å bruke, men vil også hjelpe deg å øke din kunnskap om hvordan å gå ned i vekt vellykket.

Tips og advarsler


 • Skifte junk mat og fett fra kjøtt, meieriprodukter og egg med sunt fett vil gå en lang vei mot vekttap. Ta deg tid til å lære om gode kontra dårlige fettstoffer. Som bemerket av Healthcastle. com, gode fett inkluderer de som fra nøtter, avokado, olivenolje, laks, sardiner, tunfisk, mais og soyabønner.
 • Unngå programmer som gjør påstander om å være i stand til å miste store mengder vekt i løpet av kort tid. Disse er vanligvis enten farlig eller falskt.


 • Previous:nothing Next:hvordan kosthold skikkelig og kjenne syke kosthold programmer

  Relaterte artikler


 • hva er i Bally’s fettforbrenning kompleks piller?
 • negative effekter av kolloidalt sølv
 • hvordan vet hvor mange vekt overvåkere poeng du får
 • syv dagers rensing diett drikke
 • tare og vekttap
 • hva vitaminer er nødvendig for hudens elastisitet?
 • ernæring i sykehjem
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • fettfattig diett for galleblæren
 • lav natrium matlaging
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com