karri og vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-05-21
Det er nok av pålitelige bevis peker til de helsemessige egenskapene av karri. Bevisene for karri være nyttig i vekttap, spesielt, er nyere. Men det er noen overbevisende funn. For å forstå hvordan karri kan hjelpe på vekta krever en forståelse av hva denne rekke krydder egentlig er, hvordan det påvirker våre systemer, og hva forskere har konkludert

Curry Kombinasjon

Curry er ikke en eneste krydder, men en rekke krydder som varierer fra region til region og kokk til å lage mat. Vanlige krydder som brukes i karri er gurkemeie, spisskummen, koriander, funagreek og rød pepper. Curry er ofte funnet i asiatiske retter, spesielt sør-asiatiske kjøkken, men det har funnet et hjem i Europa og USA også.

Weight Loss Fordeler

I tillegg til smaken sin, de helsemessige fordelene av karri vises til alt fra å forebygge type 2 diabetes å hjelpe vekt-bevisste spiste føler full raskere.

En Nederland studie testet resultatene av karri og annet krydder og urtete på rotter. De fant disse ingrediensene hjalp rottene miste vekt. Human tester har også ført forskerne til å konkludere med fordelene av slike krydder og urter, men den nøyaktige ingrediensen eller ingrediensene i forbruksvarer som forårsaket resultatene er fortsatt å bli undersøkt.

Poenget er at det er en sterk indikasjon på at krydder og te finnes i indisk mat kan hjelpe overvektige mennesker miste fett.

Utforske Krydder

Curcumin er anti-inflammatorisk , antioksidant ingrediens i gurkemeie. Og gurkemeie, husk, er et krydder som finnes i mange karriretter, spesielt indiske varianter. Det er dette krydderet som gir karri sin karakteristiske lyse gul farge. I Nederland studien, ble curcumin funnet å redusere insulinresistens og forebygge type 2 diabetes hos mus. Curcumin redusert betennelsesreaksjon utløst av fedme i disse mus.

Og curcumin inntak direkte bidratt til en liten, men signifikant reduksjon i mus kroppsvekt-og enda viktigere-fett ratio. Enda mer interessant er at denne reduksjonen ble sett i mus som hadde både nivået kaloriinntak og økt kalorier. Forskere sier at dette kan peke på curry positivt påvirker kroppens sammensetning.

Andre fordeler

Forskere har også bemerket at curcumin musene hadde mindre blodkar vekst, spesielt i fettvev. Dyrene også nytt godt av lavere glukose nivå i blodet, og lavere triglyserider, kolesterol og lever fett nivåer.

tillegg, krydder som karri og andre funnet i indisk mat stimulerer stoffskiftet og akselerere termotilblivelsen. Termotilblivelsen er prosessen med kroppen vår fett produsere kroppsvarme. Dette er den samme prosessen som skjer når vi trener.

A Little Curry

Natural krydder som inneholder karri har vist seg å hjelpe diners føle full raskere. Dette betyr at vi er fornøyd ved å spise mindre. Og krydder som karri (og andre indiske krydder) er allment akseptert som å hjelpe hjelpemiddel i fordøyelsen.

Sunn Livsstil

Selvfølgelig, spise karri eller andre krydder eller mat er ikke et tilstrekkelig vekttap plan i og for selv. Livsstilsendringer med kosthold og trening vil være nødvendig.


Previous:nothing Next:vekttap og hypothalamus kjertelen

Relaterte artikler


 • ideell alder-vekt-forhold
 • hva gjør kolon renset?
 • hvordan du velger den beste appetitt suppressant
 • 1000 kaloriinntak menyen
 • alkohol detox diett
 • hvordan ta vitaminer for å hindre svineinfluensa
 • vanlig sunt kosthold plan
 • apple rens
 • matvarer med anti inflammatorisk egenskaper
 • er rosiner bra for å miste vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com