bivirkninger av cytolean

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-06-21
Cytolean er et vekttap kosttilskudd som hevder å hjelpe brukere mister vekt, forbrenner fett, undertrykke appetitt og økt energi. Cytolean inneholder ingredienser som vanligvis finnes i mange vekttap kosttilskudd, inkludert koffein, grønn te ekstrakt, fenylalanin og L-Tyrosin. Cytolean er utformet for å brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Som med alle vekttap supplement, bør du kontakte legen din for å være sikker på at du trygt kan bruke supplement

Dehydrering

Cytolean har evnen til å forårsake dehydrering hos noen mennesker. Ingrediensene fant i Cytolean kan forårsake hurtig vann vekttap gjennom økt svette og urin-utskillelse. Unngå dehydrering kan oppnås ved å øke væskeinntaket. Dehydrering kan føre til andre plagsomme bivirkninger, inkludert muskel kramper og tretthet.

Kvalme

Kvalme kan oppleves av noen personer som bruker Cytolean. I de fleste tilfeller er kvalme forårsaket av kroppen ikke er tolerant til ingrediensene som finnes i et medikament eller vekttap supplement. Kroppen generelt gevinster toleranse til medikamenter eller supplement innen tre til fire dager etter første gangs bruk. Etter de fire første dagene i bruk, bør kvalme bli minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem etter den første uken i bruk, bør du vurdere å undersøke andre vekttap supplement alternativer.

Sleep Komplikasjoner

Ingrediensene funnet i Cytolean er kjent for å øke energi og metabolisme. Som sådan kan Cytolean forårsake sove komplikasjoner, som for eksempel søvnløshet å skje. For å minske sjansen for at du vil oppleve sove komplikasjoner mens du tar Cytolean, ta det tidligere på dagen. Unngå bruk av Cytolean et par timer før du prøver å sovne. Tar mer Cytolean enn det beløpet som er oppgitt på pakken vil øke sannsynligheten for at du opplever sover komplikasjoner.

Forstoppelse

Forstoppelse kan oppstå ved bruk av Cytolean. Forstoppelse fra Cytolean bruk oppstår på grunn av økt svette og urin-utskillelse. Mangel på væske i kroppen gjør forstoppelse sannsynlig. For å unngå forstoppelse mens du tar Cytolean, økt væskeinntak og følge en høy-fiber diett. I noen tilfeller kan det være nyttig å bruke en krakk mykner eller avføringsmiddel for å avlaste forstoppelse.

Stimulanter

Cytolean inneholder sentralstimulerende midler koffein og grønn te ekstrakt. Tilstedeværelsen av noen midler i et produkt kan forårsake en økning i hjertefrekvensen og blodtrykket. Personer med preexisting kardiovaskulær helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk, bør utvise forsiktighet ved bruk Cytolean. Bare ta den anbefalte mengden Cytolean notert på emballasjen.


Previous:nothing Next:bivirkninger av rippet drivstoff

Relaterte artikler


 • hvordan forskning programmer på vekttap
 • enkle måter for en tretten år gammel til å gå ned i vekt
 • hva er bmi?
 • detox vekttap planer
 • ingefær juice helsefordeler
 • ribose supplement informasjon
 • kosthold myter
 • hvordan å øke hastigheten på en manns stoffskifte
 • mat som inneholder B12
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com